Παρασκευή 19 Απρ 2019 7:21      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θ. Σιαμάγκας: "Άστοχος ο ορισμός μου ως υπεύθυνου τομέα πολιτισμού"

Την μη αποδοχή της θέσης του υπεύθυνου του τομέα πολιτισμού στη ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας έκανε γνωστή ο Θεόδωρος Σιαμάγκας με επιστολή του προς τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κονταδάκη και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας Γιάννη Κουρινιώτη.

Ο Θ. Σιαμάγκας, Πρόεδρος ΔΑΚΕ Δ.Ε., συνδικαλιστής επί σειρά ετών στον χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εξέφρασε την έκπληξή του για την τοποθέτησή του, χωρίς προηγουμένως να ερωτηθεί, στον τομέα του πολιτισμού, τον οποίο, όπως δήλωσε, δεν γνωρίζει και για αυτό δεν μπορεί να υπηρετήσει.

Η μη αποδοχή από τον Θ. Σιαμάγκα είναι η δεύτερη κατά σειρά μετά από αυτήν του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερίας Σταύρου Χριστοφορίδη, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες δεν αποδέχθηκε την θέση του υπεύθυνου ετεροδημοτών της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας.  

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε γραμματέα οργανωτικού κ. Στέλιο Κονταδάκη 
Με την υπ’αριθμ. πρωτ. 1345/11-7-2018 απόφασή σας ορίσθηκα ως υπεύθυνος στον τομέα πολιτισμού της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 3 του κανονισμού πανελλαδικής οργάνωση του κόμματος. 
Ήταν ιδιαίτερη τιμή αλλά ταυτόχρονα και δυσάρεστη έκπληξη ο ορισμός μου στον συγκεκριμένο τομέα της ΝΟΔΕ Πιερίας  χωρίς να ερωτηθώ. Έναν τομέα που δεν γνωρίζω και σαφώς δεν μπορώ να υπηρετήσω. 
Σας ενημερώνω (πράγματα γνωστά στην τοπική κοινωνία και σε όλους τους έχοντες σχέση με την ΝΔ) ότι τα τελευταία 20 χρόνια συνδικαλίζομαι ενεργά στον χώρο της δημόσιας παιδείας της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις παρακάτω θέσεις: 

Εκλεγμένος στο ΔΣ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου 
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΔΕ Ν. Πιερίας 
Επί 6ετίας πρόεδρος της ΕΛΜΕ Πιερίας 
Επί 2ετίας αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Πιερίας 
Σύνεδρος της ΔΑΚΕ σε όλα τα συνέδρια της ΟΛΜΕ
Μέλος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας 
Νυν πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας 
Εκλεγμένος στο Γενικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ ΔΕ 

Η τοποθέτηση μου στον συγκεκριμένο τομέα χωρίς καμία ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας, ήταν τελείως άστοχη. Η θέση αυτή δεν συνάδει με τις σπουδές μου, την επαγγελματική και συνδικαλιστική μου ιδιότητα. Ίσως οι τοπικές σκοπιμότητες να υπερίσχυσαν των δικών προσόντων! 
Επιθυμώ να σας δηλώσω ότι δεν αποδέχομαι την θέση του υπευθύνου του τομέα πολιτισμού αλλά και καμία άλλη θέση.  
Παραμένω ενεργός ως συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ ΔΕ και ενεργό μέλος της ΝΔ, στο πλευρό του προέδρου μας Κυριακού Μητσοτάκη στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την εκλογή της Νέας Δημοκρατίας για την διακυβέρνηση της χώρας. 

Με εκτίμηση 
Θεόδωρος Σιαμάγκας 
Εκπαιδευτικός ΠΕ 11 
Med. Education of Adults 
Med. Environmental Education 
Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΔΕ Πιερίας 
Πρόεδρος ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πιερίας    

ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Θεόδωρος Σιαμάγκας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top