Κυριακή 24 Ιουν 2018 23:10      

Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ: “8 γυναίκες κατηγορούνται”

Με επιτυχία έγινε το Σάββατο 3 Δεκέμβρη η Πρεμιέρα του έργου “8 γυναίκες κατηγορούνται” που το κοινό δέχτηκε με ενθουσιώδη σχόλια.

Η ατμόσφαιρα μυστηρίου και τα κρυμμένα μυστικά που αποκαλύπτονται ένα- ένα κρατούν τους θεατές σε διαρκή ένταση και προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Το έργο θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στις 21:00’ και Κυριακή στις 20:00’.

Εμβόλιμες Παραστάσεις:     

Δευτέρα 26   &   Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:00’

Δευτέρα   1   &   Τρίτη   2 Ιανουαρίου στις 21:00’.

Οχτώ Γυναίκες κατηγορούνται. Κατηγορούνται; Κατηγορούνται! Μια φράση που χωράει και αντέχει οποιοδήποτε σημείο στίξης, ερωτηματικό, θαυμαστικό, τελεία. Πρόκειται για ένα έργο που με πρόσχημα και επικάλυψη το αστυνομικό θρίλερ, κρύβει μέσα του μια ωρολογιακή βόμβα, έναν δυναμίτη για τη δυναμική οικογένεια και τη δεμένη κοινωνία. Οχτώ Γυναίκες που για να δικαιολογήσουν τα πάθη τους, να συγκαλύψουν τις αδυναμίες τους, να αποφύγουν την αλήθεια, φτάνουν στα όρια του Γκροτέσκ, της αθλιότητας και του παραλόγου.

Η  σκηνοθεσία είναι του  Χάρη Αμανατίδη, βοηθός σκηνοθέτη Σοφία Αγαθαγγελίδου, σκηνικά-κοστούμια  Βέτα Χαϊλατζίδου, φωτισμοί  Κώστας Παπουτσίδης, μουσική επιμέλεια  Νατάσα Ιωαννίδου, ηχος/φώτα  Κώστας Παπαδόπουλος μακιγιάζ  Όλγα Παπανάκου

Παίζουν:
Άννα Γκούντα, Χριστίνα Μπομπόλη, Θωμαή Σιούμη, Σοφία Αγαθαγγελίδου, Μαρία Μπουκουβάλα, Πωλίνα Γώγου, Αγαθή Τζάρτζα, Όλγα Παπανάκου.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό:  8 ευρώ, εκπτωτικό: 5 ευρω  (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ, πολυτέκνων)

Κρατήσεις θέσεων: Τηλέφωνο 23510.74371

Θέατρο ΠΗΓΑΣΟΣ: Αγ. Αικατερίνης 16

Θέαατρο ΠΗΓΑΣΟΣ “8 γυναίκες κατηγορούνται” Ρομπέρ Τομά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top