Τετάρτη 28 Οκτ 2020 4:13      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέλω να ξεκινήσω την δικιά μου start up επιχείρηση. Όλα όσα πρέπει να ξέρω.

Θέλω να ξεκινήσω την δικιά μου start up επιχείρηση. Όλα όσα πρέπει να ξέρω.   
ΗΜΕΡΙΔΑ : Αγορά εργασίας: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Έλα στην ημερίδα  «ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ | Αγορά εργασίας: Τι πρέπει να γνωρίζουμε;»  που διοργανώνει η εταιρεία συμβουλευτικής υποστήριξης, ενίσχυσης και ανάπτυξης ελληνικών επιχειρήσεων Dynamic Business, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στις 11:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη» (αίθουσα Β) με δωρεάν είσοδο. 

Ο Νικολάος Ποδας  Σύμβουλος επιχειρήσεων  και εκπαιδευτής θα είναι ένας εκ των εισηγητών που θα δώσει συμβουλές για όλα όσα πρεπει να γνωρίζει όποιος θέλει σήμερα να ξεκινήσει την δικιά του νεοφυή (start up ) επιχείρηση. 

Ο κ. Πόδας είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με Μaster’s στα Διεθνή Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Reading της Μεγάλης Βρετανίας. Διαθέτει συνολικά 28ετή εργασιακή εμπειρία στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, έχοντας εργαστεί ως Διευθυντής στην Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων - Τμήμα Μακεδονίας, ως Διοικητής στα Νοσοκομεία Ειδικών Παθήσεων και «Θεαγένειο» Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ως Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Όμιλο ΥΓΕΙΑ και ως Γενικός Διευθυντής στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης.

Από το 2010 έως σήμερα, ως σύμβουλος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας, συνεργάστηκε με τη ΓΣΕΒΕΕ, την ΕΣΕΕ, τον ΣΕΠΒΕ και τον ΣΕΒ, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 70 μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, στρατηγικής, καινοτομίας και επιχειρηματικότητας. 

Είναι μέλος των Μητρώων Συμβούλων Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ, της ΕΣΕΕ και του ΣΕΠΒΕ, ειδικός αξιολογητής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Coach του ΕΑSME. 

Ως επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Sheffield University και της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, διδάσκει Στρατηγική και Ηγεσία στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα τους, ενώ ως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων διαθέτει διδακτική εμπειρία πλέον των 8.500 ωρών. 

Το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας :  

-Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος 
Σύμβουλος Διαχείρισης προσωπικού (Randstad Hellas SA)
Θέμα: Συμβουλές για βιογραφικό - Τα επαγγέλματα του μέλλοντος 

-Θεόδωρος Παναγιωτόπουλος
Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού ( Human Value)
Θέμα: Συνέντευξη: Η ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις εντυπώσεις και ουσία

-Νικόλαος Πόδας 
Σύμβουλος επιχειρήσεων – Εκπαιδευτής
Θέμα : Δημιουργία επιτυχημένων Επιχειρηματικών Μοντέλων για νεοφυείς επιχειρήσεις (start-ups). 

-Βασίλειος Λιμπανοβνός
Λογιστής-Φοροτεχνικός – Σύμβουλος επιχειρήσεων
Θέμα :  Επιλογή τύπου/μορφής επιχείρησης – Διαδικασίες Έναρξης.  

-Ξενοφών Μπαραλιάκος
Οικονομολόγος – Σύμβουλος επιχειρήσεων
Θέμα : Χρηματοδοτικά εργαλεία για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα. 

Το πλήρες πρόγραμμα και τα βιογραφικά των εισηγητών μπορείτε να τα βρείτε στο facebook event  :  https://www.facebook.com/events/547076019106882/

εκδηλώσεις εργασία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top