Τετάρτη 28 Οκτ 2020 4:25      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θέσεις εργασίας σε πέντε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις

Γιατροί του Κόσμου

Το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο του έργου “Providing Education & Immediate Accommodation to Migrant Children in Greece – PEDIA” και σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης προκηρύσσει οκτώ (8) θέσεις Νοσηλευτών για τις ξενοδοχειακές δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, ως ακολούθως: Κοζάνη: Μια (1) θέση Καστοριά: Μια (1) θέση, Σέρρες: Μια (1) θέση, Κόνιτσα: Μια (1) θέση, Μεσολόγγι: Μια (1) θέση, Χαλκιδική: Μια (1) θέση, Θεσσαλονίκη: Δυο (2) θέσεις . Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν τα παραπάνω δικαιολογητικά συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση nikolaidou.mdmgreece@gmail.com, έως την Παρασκευή 23/11/2018 και ώρα 17.00.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η «Αποστολη», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) «Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β’» στα Ιωάννινα, προκηρύσσει μία (1) θέση Παιδαγωγού Π.Ε.  με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης. Η αποστολή των βιογραφικών θα πραγματοποείται έως 26 Νοεμβρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  kdapieronymosb@mkoapostoli.gr

Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) αναζητά έναν/μία Υπεύθυνο/η Ανθρώπινου Δυναμικού, για την περιοχή της Αθήνας που θα απασχοληθεί στο πλαίσιο υλοποίησης προγράμματος, με σύμβαση ορισμένου χρόνου πλήρους απασχόλησης. Στα απαραίτητα προσόντα περιλαμβάνονται το πτυχίο σε συναφές αντικείμενο, προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, αριστη γνώση Αγγλικών, οργανωτικές ικανότητες και διοικητικά προσόντα. Επιθυμητά προσόντα: Μεταπτυχιακό με εξειδίκευση στους ανθρώπινους πόρους, Ικανότητα ενεργοποίησης και ενθάρρυνσης του προσωπικού, επικοινωνιακές ικανότητες σε προφορικό και γραπτό λόγο και διαπραγματευτικές δεξιότητες, ικανότητα προγραμματισμού, διορατικότητα, διαλλακτικότητα και ευελιξία, ανεπτυγμένη αίσθηση υπευθυνότητας και ευαισθησία χειρισμού θεμάτων προσωπικού. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates instructions και συνοδευτική επιστολή στο  hr@gcr.gr  με Θέμα: HR Manager Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων παρατείνεται έως τις  25/11/2018.

PRAKSIS

Tο Σωματείο PRAKSIS στο πλαίσιο της Δράσης Επιχορήγηση Ν.Π. PRAKSIS για την υλοποίηση του έργου “Λειτουργία δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων (PRAKSIS π)»”, με κωδικό ΟΠΣ 5021375, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης –Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας 2014-2020  προκηρύσσει θέση εργασίας για φύλακα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως τις 23 Νοεμβρίου 2018. Αιτήσεις που θα αποσταλούν μετά την παραπάνω ημερομηνία δεν θα συμπεριληφθούν στη φάση της αξιολόγησης. Ο κύκλος επιλογής προσωπικού από την Επιτροπή Αξιολόγησης θα ξεκινήσει από την ημερομηνία ανάρτησης της πρόσκλησης στην ιστοσελίδα της PRAKSIS (www.praksis.gr) με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας την 27η Νοεμβρίου 2018. Οι φάκελοι των υποψηφίων θα εξεταστούν από την Επιτροπή Αξιολόγησης και θα προσκληθούν σε συνέντευξη όσοι βάσει των κριτηρίων της πρόσκλησης διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα.

ΑΡΣΙΣ

Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων προκηρύσσει 1 θέση Διερμηνέα/Πολιτισμικού Διαμεσολαβητή Ουρντού πλήρους απασχόλησης με σύμβαση ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της πρόσληψης θα είναι έως τις 31/12/2018, με πιθανότητα ανανέωσης. Απαραίτητα προσόντα: Γνώση Ουρντού, επαρκής γνώση της Ελληνικής Γλώσσας, εργασιακή εμπειρία ή/και εμπειρία εθελοντικής εργασίας σε παρόμοια θέση, γνώση χειρισμού Η/Υ. Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους με μία συνοδευτική επιστολή έως τις 22/11/18 στην ηλεκτρονική διεύθυνση arsis.drama@gmail.com με θέμα: ΘΕΣΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ URDU. Η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων αναζητά Συντονιστή πεδίου στο πλαίσιο της λειτουργίας του Safe Zone στο Σχιστό, το οποίο λειτουργεί με τη στήριξη της UNICEF και χρηματοδότηση της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν μέσω email στο hr.arsis@gmail.com Βιογραφικό Σημείωμα, Συνοδευτική Επιστολή Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος με την ένδειξη της θέσης που επιθυμούν, έως την Παρασκευή 23/11/2018.

εργασία Θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top