Δευτέρα 25 Ιαν 2021 21:50      

Θωμάς Αναστασιάδης: "Γιατί ζητώ στις 26 Μαίου, έναν από τους σταυρούς προτίμησής σας'"

Γιατί ζητώ στις 26 Μαίου, έναν από τους σταυρούς προτίμησής σας :

1) Γιατί είμαι στην πιο παραγωγική ηλικία , 40 ετών και έχω όρεξη να εργαστώ. Η «φρεσκάδα» όταν συνεργαστεί με την «εμπειρία» τότε τα αποτελέσματα μπορούν να είναι εκπληκτικά.

2) Γιατί είμαι άνθρωπος της αγοράς και ξέρω καλά τι περνάει ο ελεύθερος επαγγελματίας, ποια είναι τα βάσανα και τι ακριβώς θέλει από την διοίκηση του Δήμου.

3) Γιατί είμαι οικογενειάρχης με 2 παιδιά στην εφηβεία και ξέρω τι θέλει μια οικογένεια, ένα σπιτικό, τι θέλουν τα ίδια τα παιδιά από την Διοίκηση του Δήμου.

4) Γιατί από το 2011 είμαι επαγγελματίας-πτυχιούχος εκπαιδευτής σκύλων και έχω μελετήσει το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, έχω την τεχνογνωσία και είμαι μέλος μιας έτοιμης, έμπειρης και ορεξάτης ομάδας εθελοντών που μπορούμε να δώσουμε λύση στο ζήτημα αυτό.

5) Γιατί είμαι Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θρακικός Γανόχωρας και ξέρω καλά τι θέλουν οι άνθρωποι του πολιτισμού από τον Δήμο Κατερίνης. Ξέρω καλά τη σημασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και τους τρόπους ανάδειξής της.

6) Γιατί εργάζομαι από τα παιδικά μου χρόνια και ξέρω καλά ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Γιατί τα χρόνια της κρίσης «μάτωσα» όπως όλοι οι Έλληνες, να κρατήσω την δουλειά μας όρθια. Λαβωθήκαμε όλοι αλλά είμαστε όρθιοι και αγωνιζόμαστε καθημερινά για εμάς και τα παιδιά μας.

7) Γιατί δεν ήμουν πότε σε κομματικούς σωλήνες. Δεν έχω και δεν ΘΕΛΩ να έχω κανένα πολιτικό γραφείο, κανέναν πολιτευτή να μαζεύει σταυρούς για εμένα. Σέβομαι τους πάντες, δεν ενοχλώ κανέναν αλλά βασίζομαι στους φίλους μου, στους συνεργάτες και στην οικογένειά μου. Βασίζομαι σε όλους εσάς που θα εκτιμήσετε τις δράσεις μου.

8)Γιατί ΟΛΕΣ μου οι δράσεις, χρόνια τώρα και όχι τις τελευταίες εβδομάδες...είναι αναρτημένες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να με γνωρίσει μέσα από την δουλειά που έχω κάνει στην επιχείρησή μας, στην εκπαίδευση σκύλων, στην διαχείρηση ενός πολιτιστικού συλλόγου, στον εθελοντισμό.

9) Γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουν ότι ο Θωμάς θα είναι μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και παραδοσιακή φωνή στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

10) Γιατί όσοι με ξέρουν καλά, βάζουν το χέρι τους στην φωτιά ότι δεν θα τους προδώσω ποτέ. Όσοι δεν με ξέρουν, θα το καταλάβουν καλά όταν θα δουν την δουλειά μου και τις κόκκινες γραμμές μου, αν και εφόσον με εμπιστευτούν με την ψήφο τους

Θα είμαστε οι νικητές! Ζητώ την βοήθειά σας, στις 26 Μαίου, να είμαι όσο πιο ΔΥΝΑΤΟΣ γίνεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν πρέπει να χαθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σταυρός!

ΘΩΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 
ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ<<ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ>>

δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top