Δευτέρα 8 Μαρ 2021 14:39      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρακική Εστίαση Κατερίνης: Παρουσίαση του βιβλίου "Φλογισμένες Θάλασσες"

Με την πολυπληθή συμμετοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα κ. Δημήτρη Μαργαριτόπουλου  , με τίτλο ‘’Φλογισμένες Θάλασσες’’, στην Αστική Σχολή Κατερίνης την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της Προέδρου της Θρακικής Εστίας Κατερίνης καλωσορίζοντας τον συγγραφέα αλλά και όλους  όσους τίμησαν την εκδήλωση. Στη συνέχεια για τον συγγραφέα και το έργο του μίλησαν ο Μπάμπης Παπαδόπουλος , πρόεδρος του ΣΦΠ, αλλά και η ποιήτρια Χρυσούλα Παπακυριάκου. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η φιλόλογος  Δώρα Γιαννακίδου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες της Θρακικής Εστίας Κατερίνης , του συλλόγου Κουμπαγιωτών Κορινού και η χορωδία των καθηγητών και φίλων της μουσικής <<Ολύμπια Ωδή>>.

Ο συγγραφέας του βιβλίου κ.Μαργαριτόπουλος  ευχαρίστησε τους οργανωτές της εκδήλωσης αλλά και όλο τον κόσμο, ενώ με βαθιά συγκίνηση  δεν παρέλειψε να θυμίσει το δέσιμο του με τη Θράκη αλλά και ιδιαίτερα με τη  Θρακική Εστία Κατερίνης  , καθώς το 2014 είχε πραγματοποιήσει στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα Αικατερίνεια την θεατρική παράσταση  << Αχ, Θράκη μου>>  βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο του.

Στο πέρας της εκδήλωσης υπογράφθηκαν βιβλία και φυσικά δεν έλειψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες. Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Θρακικής  Εστίας Κατερίνης τον ευχαριστούν και του εύχονται καλοτάξιδο το νέο  του βιβλίο .

Με Τιμή
Το Δ.Σ.

 

Σύνδεσμος Φιλολόγων Πιερίας Παρουσίαση βιβλίου Θρακική Εστία Κατερίνης Δημήτρης Μαργαριτόπουλος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top