Πέμπτη 29 Οκτ 2020 9:53      

Τη συμβολή και κατανόηση των πελατών της ζητά η Lidl

Με την κυβέρνηση, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της στην εφοδιαστική αλυσίδα συνεργάζεται στενά η Lidl Ελλάς ώστε να εξασφαλίσει την προμήθεια αγαθών στα καταστήματά της και να εφοδιάσει τις αποθήκες της με είδη που έχουν μεγάλη ζήτηση. Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας. 

Επίσης, τονίζεται ότι και τα 225 καταστήματα του δικτύου της Lidl Ελλάς παραμένουν και θα παραμείνουν ανοιχτά για τις καθημερινές αγορές των καταναλωτών.  

«Οι εργαζόμενοι μας στα καταστήματα, τα εφοδιαστικά κέντρα και τις διευθύνσεις κεντρικών υπηρεσιών εργάζονται ακούραστα για να μπορείτε να προμηθεύεστε τα απαραίτητα για εσάς και τις οικογένειές σας. Τους οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη για την υπερπροσπάθειά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που η κοινωνία μας δοκιμάζεται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους Έλληνες προμηθευτές και τους συνεργάτες μας στην εφοδιαστική αλυσίδα, με τους οποίους συνεργαζόμαστε στενά για τον ίδιο σκοπό» επισημαίνει η εταιρεία. 

Παράλληλα ζητά τη συμβολή και κατανόηση των πελατών της και ειδικότερα τονίζει: «Στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωοοϊού Covid-19, είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε τις νομοθετικού χαρακτήρα οδηγίες και να διασφαλίσουμε ότι η προσέλευση των καταναλωτών στα καταστήματά μας θα πρέπει να γίνεται, τηρώντας την αναλογία του ενός ατόμου ανά 10 τ.μ και με ελάχιστη απόσταση τα δύο μέτρα μεταξύ τους. Με στόχο να προφυλάξουμε την υγεία όλων μας, σας παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των συνεργατών ασφαλείας στις εισόδους των καταστημάτων μας». 

Η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, προσθέτει: «Εάν δεν βρείτε κάποιο προϊόν και διαπιστώσετε ελλείψεις σε μεμονωμένα είδη, ζητούμε την κατανόησή σας. Αυτές οι ελλείψεις είναι σε κάθε περίπτωση προσωρινές έως ότου εφοδιαστεί ξανά το κατάστημα. Σε αυτό το σημείο χρειαζόμαστε παράλληλα και τη συμβολή σας. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να πραγματοποιείτε τις αγορές σας με συνετό τρόπο. Βάσει νέων νομοθετικών ρυθμίσεων οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν μέγιστη ποσότητα απολυμαντικών, προϊόντων αιθυλικής αλκοόλης καθώς και παντός είδους αντισηπτικών προϊόντων έως 3 τεμάχια ανά είδος και ανά απόδειξη. Αντιλαμβανόμαστε τις ανησυχίες σας, ωστόσο η αγορά περισσότερων από ό,τι πραγματικά χρειάζεται κανείς, σημαίνει ότι κάποιες άλλες οικογένειες δεν θα καταφέρουν να προμηθευτούν τα απαραίτητα».  
 

κορονοϊός Lidl

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top