Παρασκευή 5 Ιουν 2020 19:59      

Την Κυριακή δίνουμε τη μεγαλύτερη μάχη» το μήνυμα του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία

Η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας» επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει δυναμική παρουσία και των κατοίκων της πρωτεύουσας.

Μιλώντας στο επίσημο κάλεσμά της «για τη μεγαλύτερη μάχη» ενάντια στη «προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών» καλεί όλους τους Έλληνες στο Σύνταγμα αύριο, Κυριακή, το μεσημέρι.

«Παίρνουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία. Δίνουμε το “παρών” στο Μεγάλο Συλλαλητήριο» τονίζει.

Ειδικότερα, στο επίσημο κάλεσμα για το συλλαλητήριο που θα γίνει την Κυριακή στο Σύνταγμα, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, αναφέρει:

«Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία! Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη. Παίρνουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία. Δίνουμε το “παρών” στο Μεγάλο Συλλαλητήριο.»

» Στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι Όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε εκεί, έξω από την ελληνική Βουλή, για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για να φωνάξουμε η Μακεδονία είναι ελληνική! Να μη λείψει κανείς!».

Επιπλέον με σειρά video στο διαδίκτυο και τηλεοπτικών σποτ η Επιτροπή ερμηνεύει τις προβλέψεις της Συμφωνίας καλώντας τους Έλληνες πολίτες να πουν «όχι».

Μεταξύ των κινδύνων που ελλοχεύουν για την Ελλάδα αν κυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα πάντα με την Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι ότι: «δίνεται μακεδονική γλώσσα και ιθαγένεια στα Σκόπια», «θα ξαναγραφούν τα βιβλία της ιστορίας», «θα απαγορευτούν τα συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».

Συλλαλητήριο Μακεδονία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top