Σάββατο 23 Ιαν 2021 7:00      

Την νίκη κυνηγάει ο Πιερικός επι του ΑΟ Σελλάνων

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Πιερικός επι του ΑΟ Σελλάνων στο Κυριακάτικο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Α' ΔΑΚ στις 15.00 και μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων των  
απανταχού Πιεριέων μιας και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να κάνει η ιστορική ομάδα της Κατερίνης το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός και να επιστρέψει στο γκρουπ των ισχυρών στον 4ο όμιλο.

Υπάρχει πλέον αναστροφή του κακού κλίματος που επικράτησε στις τάξεις της ομάδος και σίγουρα την Κυριακή θα έχουμε μια διαφορετική εικόνα σε όλους τους τομείς.

Οι παίκτες καλούνται να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του αγώνα με τον ΑΟ Σελλάνων, έναν επικίνδυνο αντίπαλο που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα γιατί διαθέτει καλό ρόστερ.

Χθες οι παίκτες που έπαιξαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΓΑΣ Σβορώνου έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα, με πολλά τελειώματα φάσεων.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κωτσιαρίδης που ενσωματώθηκε κανονικά στην προετοιμασία ενω απέχει ο Τουλίκας που δεν προπονείται με την ομάδα.

Στην διάθεση του τεχνικού τομ είναι ο στρατευμένος Κραγιόπουλος Στέφανος που εξέτισε την ποινή των 3 αγωνιστικών μιας και "πιάστηκε" και το παιχνίδι του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Πάντως θα πρέπει να καταγραφεί το γεγονός ότι ο "έμπειρος" Στέφανος Κραγιόπουλος μέχρι τώρα στα 9 παιχνίδια του Πιερικού δεν έχει αγωνιστεί σε 3 αγώνες λόγω τιμωρίας.

Εμφανής είναι η απουσία του επιθετικού Κυπαρίσση που έχει υποστεί βαριά θλάση και αναμένεται να λείψει ακόμη τουλάχιστον 20 μέρες απο την ενεργό δράση.

Ο Κυπαρίσσης φέτος είχε καλό ξεκίνημα και η απουσία του κοστίζει στον Πιερικό.

Σήμερα οι παίκτες θα κάνουν τακτική για το παιχνίδι της Κυριακής και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να πάρουν το τρίποντο και να ξεκινήσουν την βαθμολογογική τους ανάκαμψη.

Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίξουν την όλη προσπάθεια και να ενισχύσουν τον Πιερικό να ξεφύγει μια για πάντα απο την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο κ. Σιδηρόπουλος της ΕΠΣ Πέλλας με βοηθούς τους κ.κ Κεσίσογλου, Αρέστη της ΕΠΣ Πέλλας.

Ποδόσφαιρο Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top