Σάββατο 23 Ιουν 2018 15:23      

Τον Χρήστο Φωτόπουλο τίμησε η Ένωση Αστυνομικών Πιερίας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και παρουσία στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκπροσώπων των τοπικών αρχών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας τίμησε τον πρ. πρόεδρο της Ένωσης και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Χρήστο Φωτόπουλο, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαΐου στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας και μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν σε αυτήν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού τού Δήμου Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας Δημήτρης Φώτης, ο πρ. πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και νυν Βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης, στελέχη της ΠΟΑΣΥ και άλλων αστυνομικών ενώσεων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας Δημήτρης Αδαμόπουλος, ο πρ. πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) Χρήστος Δέλλας, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και αστυνομικοί της Διεύθυνσης και συνταξιοδοτηθέντες αστυνομικοί.

Συναισθηματικά φορτισμένος ο Χρήστος Φωτόπουλος αναφέρθηκε στην ομιλία του στους συνδικαλιστικούς αγώνες που έδωσε μαζί με τον αστυνομικό Δράμας και νυν Βουλευτή Δ. Κυριαζίδη και λίγους αστυνομικούς από το 1989, όταν ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία ήταν υπό διωγμό.

Ο κ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε και στους δεκάδες αστυνομικούς που έχουν πέσει εν ώρα καθήκοντος ενώ τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Το λόγο έλαβαν και μίλησαν για τον κ. Φωτόπουλο η κα Μαυρίδου, ο κ. Χιονίδης, ο κ. Μαντζούκας, ο κ. Κυριαζίδης, ο κ. Φώτης, ο κ. Αδαμόπουλος, εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ και αστυνομικών ενώσεων, αλλά και ο δικηγόρος Ηλίας Παπάζογλου, ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας.

Εξάλλου, ο κ. Χιονίδης προανήγγειλε πως θα καταθέσει πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης προκειμένου ο κ. Φωτόπουλος να τιμηθεί για την προσφορά του.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας Χρήστος Φωτόπουλος Αστυνομία
Scroll to Top