Παρασκευή 21 Σεπ 2018 18:55      

Τοποθέτηση σωμάτων υπερόδιου φωτισμού

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού σε κάθε γειτονιά, με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων φωτιστικών σωμάτων, με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης. 

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται, η τοποθέτηση σωμάτων υπερόδιου δημοτικού φωτισμού στην οδό Σβορώνου, η οποία ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος Μαΐου. 

Ο αντιδήμαρχος κ. Ντούρος 

Όπως σημειώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος: «Στόχος των παρεμβάσεων, που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η βελτίωση της απόδοσης - ποιότητας του  φωτισμού και ταυτόχρονα η εξοικονόμηση ενέργειας - πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης. Επιπλέον, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης».

Ο κ. Καλτσίδης 
  
Όπως τονίζει από την πλευρά του, ο αρμόδιος Εντεταλμένος Σύμβουλος, Αλέκος Καλτσίδης, ο οποίος εποπτεύει τις σχετικές εργασίες: «Γενικότερα, οι παρεμβάσεις του συγκεκριμένου τμήματος επικεντρώνονται στο φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων συμβάλλοντας έτσι, στην άνεση και ασφάλεια σε ό,τι αφορά μετακίνηση των ατόμων, καθώς και στην ικανοποίηση σχετικών αιτημάτων των κατοίκων, στο σύνολο του Δήμου Κατερίνης».

Δημοτικός φωτισμός Αλέξανδρος Καλτσίδης Δημήτρης Ντούρος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top