Δευτέρα 1 Μαρ 2021 14:30      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 82χρονος στην Κατερίνη

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 82χρονος στην Κατερίνη
ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΗ ΣΟΜΠΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ 

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ ένας 82χρονος άνδρας στο σπίτι του, όταν στην προσπάθεια του να ανάψει τη σόμπα υγραερίου, πήραν φωτιά τα ρούχα του. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν ήδη αργά για τον άτυχο άνδρα. 

Όπως αναφέρει ο Υποδιοικητής της Π.Υ Κατερίνης κ. Παναγιώτης Πατσιαλής, χθες στις 21.28 ειδοποιήθηκε η Π.Υ από την Αστυνομία, ότι έβγαινε μια έντονη οσμή από ένα διαμέρισμα επί της οδού Παρθενίου Βαρδάκα, οσμή υγραερίου μαζί με καμένο. Αμέσως κινητοποιήθηκε και όταν έφτασε στο διαμέρισμα ήταν ήδη ανοιχτό, ενώ για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά.  Ο  82χρονος βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού με πολλαπλά εγκαύματα. Η διαρροή της θερμάστρας υγραερίου είχε ως αποτέλεσμα στην προσπάθεια του άτυχου ηλικιωμένου να την ανάψει, να πάρουν  φωτιά τα ρούχα του και δυστυχώς  δεν τα κατάφερε. Η Πυροσβεστική βρήκε την βρύση της κουζίνας ανοιχτή στην προσπάθεια του προφανώς να βγάλει τα ρούχα του  ή να βραχεί . Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί, ο άτυχος άντρας έμενε μόνος.

Όπως αναφέρει ο Υποδιοικητής ατυχήματα με θερμάστρες υγραερίου συμβαίνουν, αλλά όχι τέτοιου βαθμού και επισημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. «Πρέπει να έχουμε βεβαιωθεί ότι είναι κλειστές όταν πηγαίνουμε για ύπνο και στο άναμμα να προσέχουμε να μην συσσωρεύεται μεγάλη ποσότητα υγραερίου δηλαδή πιέζοντας  το μπουτόν  για να διοχετευτεί το καύσιμο».

Στο διαμέρισμα δεν σημειώθηκαν ζημιές. Οι πυροσβέστες βρήκαν υπολείμματα από τα ρούχα του  από το σημείο τη θερμάστρας στην κουζίνα και στο μπάνιο  όπου βρήκαν και τον  άτυχο άνδρα.

Φωτιά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top