Τετάρτη 8 Ιουλ 2020 11:09      

Τζένη Κεχαγιοπούλου - Μπουρνάκα Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»

ΤΖΕΝΗ  ΚΕΧΑΓΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΠΟΥΡΝΑΚΑ  ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη
 
Είναι τολμηρή, είναι εργατική, είναι αποτελεσματική. Αυτά είναι χαρακτηριστικά της Τζένης Κεχαγιοπούλου  που κανείς δεν μπορεί να της αρνηθεί. Χρόνια επαγγελματίας ανάλωσε τη ζωή της  σε τάξεις με παιδιά, διδάσκοντας ξένες γλώσσες.  Τα προβλήματα της πόλης την αγγίζουν. Είναι ενεργός πολίτης, και άνθρωπος με ενδιαφέροντα. Αυτά την οδηγούν και αποτελούν το ορόσημο της ζωής της. 

Κατέρχεστε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης. Τι σας ώθησε στην απόφαση σας αυτή;

Ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος έγραψε «θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία». Εφαρμόζοντας τις αρχές και τις αξίες της οικογένειας μου τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στον δύσκολο στίβο της ιδιωτικής ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, τόλμησα να εκτεθώ και στα κοινά της πόλης μου που αγαπώ και ανήκω , τον Δήμο Κατερίνης. Η ενασχόληση με τα κοινά είναι δικαίωμα και υποχρέωση κάθε ενεργού πολίτη. Με  αποφασιστικότητα και την πλήρη αίσθηση ευθύνης δέχτηκα την πρόταση του αξιόλογου συμπολίτη μας και υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου για να γίνει πράξη και η Αρετή που αναφέρει ο ποιητής. Αυτός ο ευλογημένος τόπος της Πιερίας μας αξίζει μα γίνει πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση. Ο υποψήφιας Δήμαρχος της « ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» έχει δώσει άπειρες φορές επιτυχείς εξετάσεις στην κεντρική πολιτική σκηνή και η εμπειρία του είναι ανεκτίμητης  αξίας. Μιας και η προσφορά είναι για μένα νόημα ζωής , είναι πλέον η ώρα με την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος  Κατερίνης να υπηρετήσω και αν αγωνιστώ με ήθος , ανιδιοτέλεια και διάθεση για ένα λαμπρότερο μέλλον για όλους τους δημότες της Κατερίνης μας.

Η ενασχόληση σας με  την εκπαίδευση και οι σπουδές σας στον Καναδά πόσο μπορούν να σας βοηθήσουν στην κατανόηση των προβλημάτων του Δήμου;

Το έργο μας κρίνεται όχι μόνο από την θέληση μας για την προσφορά, αλλά και το αποτέλεσμα της πορείας μας με
* ωριμότητα
* σκληρή δουλειά
* οργάνωση
* ομαδικότητα
* επαγγελματισμό

Δίδαξα χιλιάδες παιδιά ώρες ατέλειωτες ακούραστα με ευσυνειδησία, αυστηρότητα, σεβασμό αλλά και άπειρη αγάπη. Οι νέοι μας , απαιτούν γερά θεμέλια για ένα ελπιδοφόρο αύριο. Το σχολείο, η αίθουσα είναι ένα μικρόκοσμος της κοινωνίας μας. Ακούς τον παλμό, αφουγκράζεσαι, συμβουλεύεις, ενθαρρύνεις τα οράματα τους.  Κοιτώ τους νέους μας στα μάτια και διαβάζω τις ανησυχίες τους. Ευθύνη όλων μας να αγωνιστούμε για πιο ουσιαστικές και εφικτές λύσεις στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας . Οι σπουδές μου σε διακεκριμένα πανεπιστήμια  του Καναδά και η απόκτηση του ανωτάτου πτυχίου  Masters με υποτροφία στην Διοίκηση Οικονομίας και Επενδύσεων με καθιστούν ικανή να προσεγγίσω με απολυτή επιτυχία , ευκαιρίες μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ,που είναι ένας από τους αμέσους στόχους της « ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ».

Πολλές είναι οι γυναίκες που παίρνουν μέρος στην μάχη των δημοτικών εκλογών. Είναι η ώρα των γυναικών στην Τ.Α;

Ζούμε σε μια «εκσυγχρονισμένη κοινωνία» του  21 ου αιώνα που η ισότητα των ευκαιριών στον εργασιακό χώρο είναι ουτοπία. Υψηλόβαθμες Θέσεις στελεχώνονταν από άνδρες , όχι απλά βάση των ικανοτήτων αλλά αυτής της χρόνιας διάκρισης. Είμαι μια γυναίκα ενεργή σε όλους τους τομείς της κοινωνίας και θα παλέψω για να καταρριφθεί αυτή η διάκριση. Ενθαρρύνω και υποστηρίζω λοιπόν όλες τις γυναίκες του τόπου μας στον αγώνα μας και θα αποδείξουμε ότι οι γυναίκες είναι εξίσου ισχυρές , ικανές και ισάξιες των ανδρών. Ο υποψήφιος δήμαρχος μας Κώστας Κουκοδήμος αναγνωρίζει τις ικανότητες των υποψήφιων γυναικών της «ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» και ένθερμα υποστηρίζει την παρουσία τους στον κοινό μας αγώνα για έναν καλύτερο δήμο.

Ποια είναι κατά την γνώμη σας τα θέματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα στον Δήμο;

Άμεσος στόχος της «ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» είναι να δώσουμε στον Δήμο Κατερίνης το προφίλ μιας σύγχρονης Ευρωπαϊκής  πόλης. Επικεντρωνόμαστε στην προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος , στο κυκλοφοριακό και συγκοινωνιακό σχεδιασμό , στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κάτοικων των χωριών του Δήμου μας.  Προτεραιότητα μας είναι  ένα στρατηγικό σχέδιο για την συνολική και πολύπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας. Κανένα πρόβλημα δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο σε αξία προτεραιότητας για επίλυση από κάποιο άλλο. Υπόσχεση μας να δουλέψουμε όλοι οι πολίτες μαζί και να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες  ανάπτυξης του τόπου μας πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον . Αγωνιζόμαστε για ένα ελπιδοφόρο αύριο για τον Δήμο μας. 

Για  την Πιερία που αγαπώ
Με σεβασμό και εκτίμηση
Πολυξένη(Τζένη) Κεχαγιοπούλου-Μπουρνάκα , 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με την « ΕΚΚΙΝΗΣΗ» του υποψήφιου Δήμαρχου Κώστα Κουκοδήμου.

Εκκίνηση Συνεντεύξεις Τζένη Κεχαγιοπούλου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top