Τρίτη 2 Ιουν 2020 15:04      

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΓΔΑΡΗΣ: «Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού θα διατηρήσει ωφέλιμο κοινωνικό ρόλο για όλους τους δημότες»

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 

Τα ζητήματα του Κέντρου Υγείας αλλά και της λαϊκής αγοράς Αιγινίου συζήτησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης μαζί με στελέχη της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία, καθώς επισκέφθηκαν τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Οι παρεμβάσεις και οι βελτιώσεις που έχει κάνει η δημοτική αρχή αυτά τα 5 χρόνια ήταν καίριες, αλλά πάντα δημιουργούνται νέες ανάγκες. 

Το σημαντικό που πρέπει να διατηρηθεί, όπως ειπώθηκε τόσο με την διευθύντρια και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας όσο και τους παραγωγούς στη λαϊκή αγορά, είναι το κλίμα συνεννόησης και συνεργασίας για την επίλυση όποιων προβλημάτων προκύπτουν. Ειδικότερα, στο χώρο της υγείας ο δήμος μπορεί να προσφέρει μόνο συμπληρωματικά, καθώς είναι υπ’ ευθύνη του Υπουργείου, ωστόσο υπάρχει η δέσμευση από πλευράς της δημοτικής αρχής να συνεχίσει να προσφέρει ό,τι χρειαστεί.

Και στη λαϊκή αγορά υπάρχει θετική άποψη για όσες εργασίες έχουν γίνει στον χώρο της Εμποροπανήγυρης την τελευταία 5ετία και την αναβάθμιση των εκεί υποδομών. Ο Βαγγέλης Λαγδάρης τόνισε ότι παραμένει πρωταρχικό μέλημα της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών για τη Βόρεια ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού να διατηρεί κοινωνικό ρόλο ωφέλιμο για όλους τους δημότες.

Βαγγέλης Λαγδάρης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top