Παρασκευή 15 Φεβ 2019 20:58      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Το δάνειο των 3.000.000 ευρώ που πήρε ο Δήμος Κατερίνης

Ένα θέμα που είχε σε εγρήγορση τους παροικούντες την «Ιερουσαλήμ» και έπαιξε διαδικτυακά από το πρωί της Πέμπτης, μονοπώλησε σχεδόν το ενδιαφέρον του σώματος, χωρίς όμως ακροατήριο από μέρους των δημοτών. Να σημειώσουμε ότι οι Κατερινιώτες δεν παρακολούθησαν το δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ίσως τα θέματα δεν ήταν του ενδιαφέροντός τους ή, η καλοκαιρινή ραστώνη τους κράτησε μακριά. 

Το δάνειο των 3.000.000 που είναι με το ελάχιστο επιτόκιο, μισό τα εκατό, είπε ο δήμαρχος από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, θα έδινε μια άνεση στη δημοτική αρχή να πραγματοποιήσει έργα που χρονίζουν όπως η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 3ο Γυμνάσιο, κάποια εργαστήρια στα ΕΠΑΛ, μια γέφυρα πάνω από τον Πέλεκα που να συνδέει το συνοικισμό Καταφυγιωτών με τα απέναντι αγροκτήματα, αλλά κυρίως να αποκαταστήσει τις καταστροφές σε υποδομές που προκάλεσαν οι πλημμύρες της Άνοιξης, για τις οποίες η επιδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν μόνο 200.000 ευρώ, ενώ ζητήθηκαν 2.500.000 ευρώ.

Ακόμα έχουν εγκριθεί για το Δήμο Κατερίνης 420 θέσεις εθελοντικής εργασίας, τις οποίες ο δήμος θα χρησιμοποιήσει για την αναβάθμιση της πλατείας Δημαρχείου, με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Δήμος Κατερίνης Δημοτικό Συμβούλιο Δάνειο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top