Κυριακή 26 Μάιος 2019 6:04      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Διαχρονική και πολυσχιδής ήταν η δράση του...

Διαχρονική και πολυσχιδής ήταν η δράση του αείμνηστου εκδότη του Ο.Β. και φίλτατου Γιάννη Κορομήλη. Μεστές και ουσιαστικές οι συνεντεύξεις με υψηλούς παράγοντες της εκκλησίας, της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, της εκπαίδευσης τόσο για το Ο.Β. όσο και για το «ΡΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΟΣ».  Στο κυνήγι της επικαιρότητας, πάντα καίριες οι παρεμβάσεις του για ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού και των ακροατών και για εποικοδομητικές προτάσεις . 

Εμείς που ήμασταν από κοντά , έχουμε πλήθος τέτοιων αναμνήσεων, και διαισθανόμαστε ότι η πρόσοψη του Ο.Β.  από χθες ορφάνεψε. Κι όμως, μέσα από συμπληγάδες γιγαντώνεται ο άνθρωπος. Και δίπλα στο Γιάννη ακούραστα εργάζονταν και θα εργαστούν οι οικείοι του, γιατί η ενημέρωση στην Πιερία έχει ανάγκη και δικαιούται συνέχεια και συνέπεια στην ποιοτική ενημέρωση. 

Θα ήταν οφειλόμενη απότιση φόρου τιμής στη μνήμη του η αναπαραγωγή αρκετών συνεντεύξεων , όπως οι εμφαινόμενες από τα φωτογραφικά ενσταντανέ, με κορυφαία την ανεπανάληπτη συνέντευξη με τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση, συνέντευξη που είχε καθηλώσει το ακροατήριο ακόμη και στην αγορά της πόλης. 

Είναι κι αυτό κάτι από τα ελάχιστα που οφείλουμε  στην πολυδιάστατη παρέμβαση του αείμνηστου Γιάννη στην πνευματική και κοινωνική ζωή της πόλης, του Νομού και του ευρύτερου Ελλαδικού χώρου. 

Γ.Ρ.

 

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top