Δευτέρα 20 Μάιος 2019 16:18      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Διαμαρτύρονται για το λιμάνι στον Πλαταμώνα

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζει το μισό τμήμα του λιμανιού του Πλαταμώνα και συγκεκριμένα του αλιευτικού καταφυγίου, κάνοντας μεγάλη τη διαφορά από το κομμάτι που έχει δοθεί σε ιδιώτη.

Αφημένα δίχτυα καμένες λάμπες στην  πλειοψηφία τους, σκουπίδια και ηλεκτρολογικό υλικό χαλασμένο συνθέτουν την εικόνα, σε συνδυασμό με το λιγοστό πράσινο  που υπάρχει το οποίο έτσι όπως είναι δεν κολακεύει καθόλου την περιοχή.

Το λιμάνι του Πλαταμώνα που αποτελεί μαζί με άλλα αξιοθέατα πόλο έλξης των τουριστών, δείχνει και έχει  μια τριτοκοσμική εικόνα κυρίως όταν οι τουρίστες κάνοντας την βόλτα τους περνούν πρώτα από το περιποιημένο κομμάτι που ανήκει σε ιδιώτη και αντικρίζουν αυτή την κατάσταση.

Μια κατάσταση την οποία βεβαίως εισπράττουν και οι επαγγελματίες που έχουν τα καταστήματα τους μπροστά, και οι οποίοι με δική τους πρωτοβουλία προσπαθούν να συμμορφώσουν λίγο το χώρο.

Ελπίζουμε η αρμόδια αρχή που είναι το λιμενικό, να σκύψει στο πρόβλημα και με παρεμβάσεις να εξωραΐσει την εικόνα που υπάρχει σήμερα εν μέσω τουριστικής σεζόν.

Πλαταμώνας Λιμάνι Αλιευτικό Καταφύγιο Εγκατάλειψη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top