Τρίτη 4 Αυγ 2020 10:02      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Εντατικές οι διαβουλεύσεις στον τοπικό και όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ

Εντατικές είναι, όπως μαθαίνουμε οι διαβουλεύσεις  στον τοπικό και όχι μόνο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου στην Πιερία.

Όπως λέγεται, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

Οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα προφανώς σε ανακοινώσεις για τη εκ νέου ή όχι υποψηφιότητα τους, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα το ψηφοδέλτιο και ποια θα είναι αυτά, αφού προτάσεις έχουν γίνει. Οι πληροφορίες μας πάντως λένε,  ότι την υπόθεση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων έχει αναλάβει προσωπικά ο κ. Τσίπρας.Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις. Οι «εναερίτες» της ΔΕΔΔΗΕ  κάνουν μια πραγματικά δύσκολη δουλειά που γίνεται κατανοητή όταν τους βλέπεις κρεμασμένους στις κολόνες της ΔΕΗ να δουλεύουν.

Χθες το πρωί στην περιοχή των Αστικών από όπου είναι και η φωτογραφία συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ προχώρησαν σε εργασίες συντήρησης του δικτύου. Ακροβολίστηκαν λοιπόν στις κολόνες οι «εναερίτες» για να κάνουν την δουλειά τους. Στις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά  ήταν πως όταν τελείωναν κομμάτι- κομμάτι  τις εργασίες, μάζευαν όλα τα καλώδια ή εξαρτήματα ακόμη και το πιο μικρό,  «σκουπίζοντας»  θα λέγαμε κατά κάποιο τρόπο τον δρόμο!

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top