Παρασκευή 22 Μαρ 2019 8:04      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Η νέα πλατεία Δημοκρατίας στη Κατερίνη

Για τους χώρους αναψυχής πέριξ της διαμορφωμένης πλατείας «Ευκαρπίδη» έγινε αρκετή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με το αρχικό σχέδιο οι θέσεις ήταν εννέα, τελικά διαμορφώθηκαν σε 13 αποκλείοντας σ’ αυτή τη φάση τους επαγγελματίες της 25ης Μαρτίου.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Κυριακίδης και Θανάσης Λιακόπουλος, που γνωρίζουν καλά το θέμα, έκαναν προτάσεις και για το κόστος ενοικίασης του χώρου, και για τους βυθιζόμενους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται πλέον σε απόσταση αναπνοής από τα αναψυκτήρια που δημιουργήθηκαν, και για τη στάθμευση και το παράνομο παρκάρισμα. 

Η απάντηση που έλαβαν σε όλα αυτά τα θέματα που έθιξαν ήρθε από μέρους του αντιδημάρχου τεχνικών έργων κου Ντούρου, ο οποίος είπε ότι προς το παρόν δεν αλλάζει το καθεστώς με την 25ης Μαρτίου. Το θέμα των σκουπιδιών θα έχει μια συνολική αντιμετώπιση προς το βέλτιστο και για το κοστολόγιο ενοικίασης στην πρόταση του Θ. Λιακόπουλου για έκπτωση 25%, υπάρχει η δυνατότητα μεγαλύτερης έκπτωσης (40%) εφόσον υπάρξει εφάπαξ καταβολή.

Δήμος Κατερίνης Δημοτικό Συμβούλιο Πλατεία Δημοκρατίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top