Πέμπτη 1 Οκτ 2020 9:58      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Καλοτάξιδο το δημοτικό ραδιόφωνo!

Καλοτάξιδο το δημοτικό ραδιόφωνο.

Άνοιξε πανιά και πάλι το δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης και εκπέμπει από σήμερα στη γνωστή συχνότητα των 95,3 fm.

Η παρουσίαση του προγράμματος και των συνεργατών  έγινε το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Νταντάμης και ο υπεύθυνος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Αθανάσιος Γκούνας  παρουσίασαν τους συντελεστές του.

Και ήταν πολλοί, 51 παραγωγοί που θα συντονίζονται από την υπεύθυνη του δημοτικού ραδιοφώνου Χριστίνα  Σιδηροπούλου, που πραγματικά θα χρειαστεί μεγάλη αντοχή και μαεστρία  για να φέρει σε πέρας ένα τόσο φιλόδοξο πρόγραμμα, που τα περιλαμβάνει όλα και κυρίως δίνει φωνή στους πολίτες  να εκφράσουν από τα FM τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους  για το αύριο της πόλης. 

Η πλειοψηφία των παραγωγών  είναι νέα παιδιά. Δεν λείπουν και οι παλιές καραβάνες που με την εμπειρία τους θα προσδώσουν κύρος στο εγχείρημα. Στην μεγάλη ομάδα του δημοτικού ραδιοφώνου και οι τοπικοί πολιτιστικοί σύλλογοι που όπως και πριν έτσι και τώρα έχουν το δικό τους  ραδιοφωνικό κομμάτι. Ένας από αυτούς και ο Σύλλογος Κρητών  «Οι Σταυραετοί» που αναμεταδίδει την εκπομπή του και στην Κρήτη. Μάλιστα  χάρισαν και μια κρητική μαντινάδα στο Δήμαρχο, λέγοντας: « Ο δήμαρχος που έχουμε είναι παλληκάρι, αυτός έχει τη δύναμη, αυτός έχει τη χάρη».

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top