Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 29η “DETROP BOUTIQUE”
Με έμφαση στα εκλεκτά προϊόντα της μακεδονικής γης και στις αυθεντικές συνταγές της Μακεδονικής Κουζίνας, ιδιαιτέρως επιτυχημένη ήταν και φέτος η συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 29η “DETROP BOUTIQUE” και στην 9η “ARTOZYMA”, που πραγματοποιήθηκαν από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη. Στις δύο διοργανώσεις συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος μάλιστα, σε ειδική εκδήλωση μαγειρικής και γευσιγνωσίας για την προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας και με τη βοήθεια των σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδoς, μαγείρεψε ποντιακό περέκ με κοτόπουλο.