Mε το οποίο έκλεισαν τα «Ολύμπια εν Δίω»
Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν οι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν στο «Συμπόσιο Αλεξάνδρου του Φιλίππου», με το οποίο έκλεισαν τα «Ολύμπια εν Δίω».
Ο χώρος, τα δρώμενα αλλά και οι γεύσεις κέρδισαν τις εντυπώσεις όσων βρέθηκαν στο κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών στο Δίον. Ο διεθνής Κατερινιώτης Σεφ Κωνσταντίνος Αιβάζογλου επιμελήθηκε τα υπέροχα εδέσματα. Σησαμότυρος (μείγμα κατσικίσιου τυριού Ολύμπου με σουσάμι), έτνος ερεβύνθου με τα σισυμβρου (Πολτός ρεβιθιών με θυμάρι), φυλλεία εκ ποικίλων λαχάνων και σικυων πιερικών (σαλάτα με σύκα και από διάφορα λαχανικά και αγγούρια από την Πιερία) ή οπταλεα αιξ’ εριφιον τε και οπταλεος αμνός Ολύμπου (ψητή κατσίκα και αρνί ψητό), ήταν μερικά από τα εδέσματα που γεύτηκαν οι καλεσμένοι τα οποία επιμελήθηκε προσωπικά ο καταξιωμένος σεφ, ο οποίος έχει μαθητεύσει και συνεργαστεί με κορυφαίους και παγκοσμίως αναγνωρισμένους σεφ, όπως ο Χριστόφορος Πέσκιας, ο Sergio Herman και ο Rene Redzepi, σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Αιβάζογλου, η Προϊσταμένη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μιράντα Παππά που διοργάνωσε τα Ολύμπια εν Δίω και ο βουλευτής Πιερίας Ν.Δ Φώντας Μπαραλιάκος.