Σάββατο 20 Απρ 2019 16:10      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Μια πολύ ωραία εικόνα παρουσίασε για δύο ημέρες το 1ο Street Food Festival

Μια πολύ ωραία εικόνα παρουσίασε για δύο ημέρες το 1ο Street Food Festival που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη. 

Εκεί ανάμεσα στα ανθισμένα παρτέρια και με θέα το δημαρχείο, φωτισμένο το βράδυ, τοπικοί επιχειρηματίες εστίασης σε γραφικούς οικίσκους  παρουσίασαν τις σπεσιαλιτέ τους.  Η προσέλευση για την πρώτη διοργάνωση  ήταν ικανοποιητική.   

Η εκδήλωση είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός φεστιβάλ γεύσεων με διαγωνισμούς, after party και πολύ μουσική  από  dj της πόλης. 

Επειδή τα Φεστιβάλ γεύσεων σε δρόμους  τείνουν να γίνουν παράδοση, και αποτελούν μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο σε  γωνιές που κρύβουν ιδιαίτερες συνταγές, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του δρόμου, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο για να τις ανακαλύψεις,  πιστεύουμε ότι η επόμενη διοργάνωση της Κατερίνης θα είναι πολύ ανώτερη και με περισσότερες συμμετοχές.

Στο 1ο Street Food Festival συμμετείχαν οι επιχειρήσεις :- Cook, - Battlenet, - Red, - Καθόδον, - ΝΚ Catering, - Lavery Cheese Factory, - Biocafe Fresco, - Νόστιμο Πιτάδικο, - Το Πιροσκί της Μαμάς, -Φώτης Τσακνάκης, - Οι Λουκουμάδες της Σόφης, - Ξηρομερίτης, - Νίκος Τσιφοδήμος, - Pukka 

Τη Μουσική Επιμέλεια είχε ο  Ηρακλής Τσαφαρίδης.
Η διοργάνωση είχε την υπογραφή από δύο κορίτσια της πόλης μας, της Μαριάννας Ρίζου και της Σωτηρίας Στυλιανίδου. 

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top