Πέμπτη 28 Ιαν 2021 13:14      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Ο Γιώργος Χελιδώνης έτοιμος να αγωνιστεί για μια ιδανική πολιτεία

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που όχι μόνο απλά θα εργάζονται, αλλά θα αφοσιώνονται  για το ύψιστο σκοπό, που είναι η πολιτεία.

Για μια ιδανική πολιτεία ετοιμάζεται να αγωνιστεί ο Γιώργος Χελιδώνης, o οποίος με αφετηρία την γενέτειρα του την Κατερίνη, ετοιμάζεται να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με τα κοινά ως απόρροια της αγάπης του.

Είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Γιώργο Νταντάμη και τον συνδυασμό «Ανανέωση τώρα» και έχει σκοπό να μεταλαμπαδεύσει την εικόνα του πολιτισμού της Πιερίας, ως την άκρη της γης. 

Είναι αυτοδημιούργητος και γνωρίζει πως σκαλί –σκαλί κτίζεται η γνώση , όπως υποστηρίζει  και η θεωρία του κονστρουκτιβισμού.

Είναι ένας λαμπρός άνθρωπος και πτυχιούχος της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστήμων του Πανεπιστήμιου Κρήτης.  Γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο της πληροφορικής που τόσο αγαπά και είναι ειδήμων στον σχεδιασμό συστημάτων και στην ανάπτυξη του λογισμικού. 

Οι έξυπνες στρατηγικές και οι συνεχείς παραστάσεις απ όλον τον κόσμο αποτελούν δυο ισχυρά εφόδια του. Μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με ελληνικούς οργανισμούς και διεθνείς επιχειρήσεις εισήγαγε  καινοτόμες λύσεις τόσο στη μηχανοργάνωση όσο και στη βέλτιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Η εμπειρία του ,του προσδίδει ένα ακόμα θετικό χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι πρόθυμος να αξιοποιήσει. Είναι σίγουρος πως με την ψήφο σας θα καταφέρει ακόμα περισσότερα και να ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά στο βάθρο την πόλη μας και τον νομό μας

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top