Σάββατο 24 Αυγ 2019 9:48      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Ο Χρήστος Τζιουβάρας υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ για την Μακεδονία»

Ο Χρήστος Τζιουβάρας είναι Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχανικός με καταγωγή από τον Παντελεήμονα Πιερίας, και είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ για την Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου.

Όπως μας λέει ο ίδιος, συχνά ακούμε για την έλλειψη αρμοδιοτήτων από την Περιφέρεια. Αυτό είναι εν μέρει αλήθεια, λόγω της διστακτικότητας και της καθυστέρησης του ελληνικού κράτους να μεταφέρει αρμοδιότητες  στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν αποτελεί όμως δικαιολογία για απραξία καθώς μας δείχνει τον δρόμο της συνεργασίας όλων των επιπέδων εξουσίας (Κεντρικής και Α’ & Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης) για να πετύχουμε κοινούς σκοπούς. Ο Χρήστος Τζιουβάρας παραμένει και τυπικά Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, οπότε τονίζει και τον ρόλο των κομμάτων για αυτούς τους σκοπούς.

Όπως μας λέει, παρόλο που τα κόμματα βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο της εμπιστοσύνης των πολιτών, αν καταφέρουμε να τα κάνουμε να λειτουργούν με θεσμικό και δημοκρατικό τρόπο, ορθότητα και συνέπεια, μπορούν να αποτελέσουν τους χώρους μέσα στους οποίους θα επιτυγχάνεται αυτή η συνεργασία ώστε να καταρτίζουν τα προγράμματά τους τα οποία και θα εφαρμόζουν όταν θα κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στις εκλογές.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top