Κυριακή 31 Μάιος 2020 3:43      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: O Τάκης- Χρήστος Λεμονόπουλος εξομολογείται το πως κατάφερε να λύσει ένα μείζον πρόβλημα..

 O Τάκης- Χρήστος Λεμονόπουλος εξομολογείται πως κατάφερε να λύσει ένα μείζον πρόβλημα  και επιπλέον δηλώνει ενεργή συμμέτοχη ως εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Σάββα Χιονίδη και τον συνδυασμό «Πολίτες σε δράση»

Αγαπητοί φίλοι, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, καθώς ένα προσωπικό μου στοίχημα κερδήθηκε και, μετά την "Οδύσσεια" που πέρασε η ανέγερση του Πολιτιστικού Κέντρου της Κατερίνης, για λόγους που αποδείχθηκε πως δεν είχαν να κάνουν με την διοίκηση του Δήμου, οι εργασίες αυτές ξεκίνησαν και πάλι, και το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή του.

Μετά από σκληρό αγώνα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στη θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας του Δήμου Κατερίνης, έχουμε επιτύχει, ο Δήμαρχος κ. Σάββας Χιονίδης, εγώ προσωπικά, οι υπηρεσίες του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου, και οι συνάδελφοί μου δημοτικοί σύμβουλοι, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε πως το έργο θα ολοκληρωθεί σε 18 μήνες!

Ο Χώρος Θεάτρου και Μουσικής 550 θέσεων θα αποτελεί περήφανη κληρονομιά στις μελλοντικές γενιές! Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top