Σάββατο 24 Οκτ 2020 23:37      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Περιοδεία Θεόδωρου Φορτσάκη στην Πιερία

Σειρά επαφών είχε στο περιθώριο της επίσκεψης του στην Πιερία ο Βουλευτής Επικρατείας και πρώην Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης.

Με δική του πρωτοβουλία επισκέφτηκε  το Ειδικό Σχολείο Κατερίνης, με την ιδιότητα του Συντονιστή Μορφωτικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας, πλαισιωμένος από το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας  Λευτέρη Μωϋσιάδη, όπου  ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Κατερίνης για το έργο προϋπολογισμού ύψους 4.565.000 ευρώ που χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από το ΕΣΠΑ. 

Επόμενος σταθμός ήταν το  2ο Δημοτικό Σχολείο Κολινδρού όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Δημήτριο Χλεμέ στις εγκαταστάσεις του σχολείου, συζήτησε για διάφορα εκπαιδευτικά θέματα λειτουργίας και οργάνωσης και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σχέδιο Στρατηγικής Σύμπραξης ERASMUS+ που συντονίζει το σχολείο.

Στο Δημαρχείο του Δήμου Δίου – Ολύμπου στο Λιτόχωρο, υποδέχτηκε τον βουλευτή επικρατείας ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος τον ενημέρωσε για τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη με όχημα την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά της περιοχής και χάρισε στον κ. Φορτσάκη μια αφίσα της έκθεσης των γλυπτών του Δίου.

Στην συνάντηση που είχε με τον Μητροπολίτη κ. Γεώργιο στα γραφεία της Μητρόπολης, ο  Σεβασμιώτατος τον ενημέρωσε λεπτομερώς για τις ποικίλες δράσεις και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η τοπική εκκλησία. Τέλος στα  γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία, ο  κ. Φορτσάκης πραγματοποίησε συνάντηση με εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Πιερία,  ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε συνεδρίαση της ΝΟΔΕ.

Περιοδεία Θεόδωρος Φορτσάκης βουλευτής επικρατείας πρύτανης Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Λευτέρης Μωϋσιάδης Erasmus+ Κολινδρός ΕΣΠΑ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top