Πέμπτη 2 Ιουλ 2020 15:08      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Πόσες ζωές θα σώσει ο νέος Κ.Ο.Κ.;

Διάβασα ότι από τον Ιούλιο ισχύει ο νέος Κ.Ο.Κ. ο οποίος γίνεται πιο αυστηρός, ειδικά σε ορισμένες διατάξεις, όταν παραβιάζονται βέβαια. Πολύ σωστά αλλά, δυστυχώς, όσες φορές στο παρελθόν έγιναν παρόμοιες αλλαγές, ποτέ δεν μειώθηκαν τα τροχαία δυστυχήματα. Εύχομαι να μη συμβεί το ίδιο και με τις νέες αλλαγές. 

Εκείνο που δεν διάβασα ποτέ και δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάπου στη νομοθεσία είναι να τιμωρούνται οι όποιοι υπεύθυνοι για τη λανθασμένη πληροφόρηση στην κυκλοφορία, την ποιότητα της οδοποιίας, τη γρήγορη αποκατάσταση των πινακίδων μετά από βλάβες στο οδικό δίκτυο και άλλα παρόμοια.                                                                                                                                                                                                                            

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ
την αδιαφορία των υπεύθυνων για την οδική ασφάλεια που εδώ και δύο καλοκαίρια  δεν τοποθέτησαν πινακίδες σε  νησίδες, σε δρόμο με αυξημένη κίνηση στην περιοχή του Λιτοχώρου.

Το περσινό καλοκαίρι το δημοσίευσα και το κοινοποίησα σε αρμόδια όργανα με φωτογραφικά στοιχεία. Το επανέλαβα και στις αρχές του φετινού καλοκαιριού αλλά δυστυχώς

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ. 

Δεν  είναι τυχαίο που βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις στα τροχαία ατυχήματα, έχει και η πολιτεία ευθύνες με τα λάθη της, την αδιαφορία της για τις αποκαταστάσεις και ό,τι άλλο έχει ως αποτέλεσμα να διαιωνίζονται επικίνδυνα προβλήματα στο οδικό δίκτυο. 

Π.Γ.

Άρθρα αναγνωστών καταγγελίες

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top