Τρίτη 20 Αυγ 2019 13:08      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Στις 15 Μαΐου επισκέφθηκε το Δημόσιο ΙΕΚ ο Θεόδωρος Σιαμάγκας

Στις  15 Μαΐου επισκέφθηκε το Δημόσιο ΙΕΚ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, εκπαιδευτικός και πρόεδρος  της ΑΔΕΔΥ Θεόδωρος Σιαμάγκας μαζί με  τον  Δήμαρχο  Κατερίνης  Σάββα Χιονίδη. Κύριο έργο του Δημόσιου ΙΕΚ Κατερίνης είναι η παροχή υψηλού επιπέδου προσόντων, με απώτερο σκοπό την απορρόφηση των καταρτιζομένων από την αγορά εργασίας.

Αυτό επιτυγχάνεται με την επιλογή και τη διαμόρφωση πιστοποιημένων προγραμμάτων αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένα επαγγελματικά περιγράμματα. Θα πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή  στα πλαίσια των ειδικοτήτων που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας , την επιλογή εκπαιδευτών με ανάλογες γνώσεις ή και εμπειρία, προκειμένου να παρέχουν υψηλής ποιότητας κατάρτιση.

Αξίζει να δοθεί έμφαση  στη φιλοξενία σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των δομών της τυπικής εκπαίδευσης, εξασφαλίζοντας το κατάλληλο περιβάλλον για την ολοκληρωμένη κατάρτισή τους. Βασικός στόχος είναι η συντήρηση του ΙΕΚ αλλά και η έμπρακτη συμπαράσταση του ως αρωγοί για να συμβάλλουν στην κτιριακή και υλικοτεχνική υποδομή.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top