Κυριακή 23 Φεβ 2020 3:04      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Τα εγκαίνια του νέου οφθαλμολογικού ιατρείου του Κωνσταντίου Σ.Μαρινόπουλου

Έγιναν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου τα εγκαίνια του νέου οφθαλμολογικού ιατρείου του οφθαλμιάτρου Κωνσταντίνου Μαρινόπουλου. 

Φίλοι , συγγενείς, συνάδελφοι βρέθηκαν δίπλα στο νέο επιστήμονα τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής του, στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. 

Πλαισιωμένος από την οικογένειά του ο νέος γιατρός συγκινημένος υποδέχθηκε  και χαιρέτησε έναν έναν όλους  τους παρευρισκόμενους, τους οποίους μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων δεξιώθηκε στους χώρους του μοντέρνου και άρτια  εξοπλισμένου ιατρείου του   με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν  ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Λ. Κουϊμτζίδης, οι συνάδελφοί του οφθαλμίατροι Μαργαριτίδης Μενέλαος και   Οικονομίδης Κωνσταντίνος. Επίσης οι ιατροί Γκιάτας Ιωάννης, Βουλτσίδου Αντωνία, Μπατζογιάννης Ιωάννης,  Στεφόπουλος Τριαντάφυλλος,   Μπαλτούμας Κωνσταντίνος, Γκιάτα Ουρανία, Στεφόπουλος Χρήστος, Παπαδοπούλου Μαρία, Τσίγκα Αθανασία και πολλοί φαρμακοποιοί,  που ευχήθηκαν επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στο νέο επιστήμονα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κατερίνης Γιώργος Νταντάμης με τη σύζυγό του Δέσποινα.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top