Τρίτη 7 Απρ 2020 19:19      

ΒΗΜΑ...τίζοντας: Βalcony party!

Τις μέρες αυτές πολλοί φοβούνται και δικαιολογημένα. Άλλοι αντλούν δύναμη από την πίστη τους, άλλοι εμπιστεύονται τους Έλληνες γιατρούς ότι θα τα καταφέρουν. Κι άλλοι αντλούν δύναμη από την πατρίδα. Συμπολίτες μας ανέβασαν ελληνικές σημαίες και επιμένουν ελληνικά. Μένουμε στο σπίτι , βοηθούμε την πατρίδα να αντιμετωπίσει τον πόλεμο με τον αόρατο ιό. Άλλωστε στις δύσκολες στιγμές το έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι πάντα κάνουμε το σωστό, αυτό θα κάνουμε και τώρα. Με σημαίες και με ταμπούρλα… και μην ξεχνάτε αύριο είναι το πάρτι των dj της Κατερίνης,

Με σύνθημα "μένουμε σπίτι" και #kanoumeparty, οι 51 DJs, διοργανώνουν αυτό το διαφορετικό πάρτι σε όλες τις γειτονιές της Κατερίνης αλλά και σε όλο το νομό, από τον Κορινό, τους Νέους Πόρους και τη Βροντού έως το Λιτόχωρο.

Βalcony party, και υπάρχει ένας χάρτης με κουκίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις γειτονιές, όπου κάποιος από τους DJ θα παίξει μουσική από το μπαλκόνι του. Το πάρτι των DJs της Πιερίας, εκτός από τους υγειονομικούς κανόνες λόγω κορωνοϊού, σέβεται και τις ώρες κοινής ησυχίας, γι' αυτό και το ραντεβού στα μπαλκόνια έχει δοθεί για τις 18:30.

Βημα...τίζοντας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top