Τρίτη 29 Σεπ 2020 1:03      

Βραβεύτηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο ν. Πιερίας δύο πρώην γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Βραβεύτηκαν το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019 από τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας δύο επιφανείς πρώην Ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, ο κος Διαμαντής Ζήσης και η κα Σλέποβα Τατιάνα, που επί δεκαετίες παρείχαν εξαιρετικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες της Πιερίας, αφήνοντας στο νοσοκομείο μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό καθώς είχαν τεράστια εμπειρία και εξαιρετικό ήθος.

Ο κος Διαμαντής Ζ., Δ/ντής του Παθολογικού τμήματος, δεν αρκούνταν μόνο να δίνει εντολές στους υφισταμένους του αλλά μέχρι τέλους της σταδιοδρομίας του παρείχε ο ίδιος ιατρική φροντίδα υγείας σε όλους τους ασθενείς.

Η κα Σλέποβα Τ., Δ/ντρια του Αναισθησιολογικού τμήματος, αποτελούσε πυλώνα ασφαλείας του Χειρουργικού - Αναισθησιολογικού τομέα καθώς η εμπειρία της καθιστούσε εφικτή και ασφαλή ακόμη και την πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε τώρα που θα έχουν ελεύθερο χρόνο να χαρούν τις οικογένειες τους και να  απολαύσουν ότι στερήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια με υγεία και ευτυχία.

O Διοικητής

Ανέστης Μυστρίδης

 

Βραβεύσεις Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top