Πέμπτη 22 Αυγ 2019 12:31      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ξανθός «αδειάζει» Πολάκη: «Απαράδεκτες οι δηλώσεις του»

Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, όχι μόνο πήρε αποστάσεις, αλλά άδειασε τον αναπληρωτή του και μαζί με αυτόν και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα ο οποίος και τον στήριξε για τις δηλώσεις του κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Από τη συχνότητα της ΕΡΤ (και έχει σημασία αυτό) ο υπουργός Υγείας διαχώρισε την θέση και είπε πως όσα δήλωσε ο Παύλος Πολάκης ήταν ατυχή και αχρείαστα.

«Ήταν μια ατυχής δήλωση αυτό είναι προφανές. Κυρίως ήταν μια αχρείαστη δήλωση που έδωσε τη δυνατότητα, κατά την άποψή μου, σε μια περίοδο που φαινόταν η ΝΔ να είναι στριμωγμένη επικοινωνιακά για κρίσιμα θέματα της κοινωνικής της ατζέντας, της έδωσε τη δυνατότητα να αντεπιτεθεί, να δημιουργήσει έναν επικοινωνιακό θόρυβο, να απειλεί με κατάθεση πρότασης δυσπιστίας και λίγο να αλλάξει το πολιτικό κλίμα», είπε ο Ανδρέας Ξανθός στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Η δήλωση Ξανθού σημαίνει πολλά: Είτε την έκανε διότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ευχαριστημένοι με την στήριξη Α.Τσίπρα, είτε την έκανε διότι εν τέλει ο Α.Τσίπρας ήθελε δια πλάγιας οδού να «συνετίσει» τον Π.Πολάκη.

Πάντως η ουσία παραμένει, η ΝΔ μπόρεσε να περάσει επικοιωνιακά στην επίθεση σε τομείς που την «πονάνενε» παραδοσιακά και αφορούν την κοινωνική ατζέντα.

Πολάκης ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top