Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022
22 °c
Katerini
24 ° Πε
23 ° Πα
22 ° Σα
21 ° Κυ
20 ° Δε
18 ° Τρ
NewLetter
No #1 ραδιόφωνο της Κατερίνης!  
Κατερίνη - Πιερία | Νέα & Ειδήσεις | Καθημερινή Ενημέρωση
Εκπαιδευτήρια Πλάτων | Platon Schools
  • Κατερίνη
  • Πιερία
    • Δίον-Όλυμπος
    • Πύδνα-Κολινδρός
  • Ελλάδα
    • Μακεδονία
    • Gov.gr
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
    • Βαλκάνια
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Υγεία
  • Περιβάλλον
  • Αθλητικά
  • Γεύσεις
  • Πολιτισμός
  • Αγγελίες
  • Καιρός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
    • Δίον-Όλυμπος
    • Πύδνα-Κολινδρός
  • Ελλάδα
    • Μακεδονία
    • Gov.gr
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
    • Βαλκάνια
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Υγεία
  • Περιβάλλον
  • Αθλητικά
  • Γεύσεις
  • Πολιτισμός
  • Αγγελίες
  • Καιρός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Κατερίνη - Πιερία | Νέα & Ειδήσεις | Καθημερινή Ενημέρωση

Αρχική » Ελλάδα » Η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου με τον κλάδο της φιλοξενίας

Η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου με τον κλάδο της φιλοξενίας

Ελλάδα, Οικονομία, Τουρισμός

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας

Ολύμπιο ΒήμαΟλύμπιο Βήμα
Η Σύνδεση Του Αγροδιατροφικού Κλάδου Με Τον Κλάδο Της Φιλοξενίας
26 Ιανουαρίου 2022
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
0

Tags: Κατερίνη, Καιρός, κορονοϊός, κρούσματα, Πιερικός, Φεστιβάλ Ολύμπου, Ουκρανία, διασωληνωμένοι, Πιερικός Αρχέλαος, ΟΑΕΔ, Covid-19, Αθλητικές μεταδόσεις.

ADVERTISEMENT
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε
Κώστα Γκούλη - Η Επανάληψη βήμα-βήμα
Πρότυπο Φροντιστήριο
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
ADVERTISEMENT

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας και το υπουργείο Τουρισμού  επενδύει στρατηγικά στην προοπτική αυτή. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τόσο η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αρμόδια μεταξύ άλλων για θέματα των ειδικών μορφών τουρισμού, όσο και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή κλάδο της οικονομίας καθιστούν σαφές πως πρόκειται για μια αδήριτη ανάγκη που θα διαφοροποιήσει το ελληνικό τουριστικό προϊόν από τον ανταγωνισμό.

«Ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον ελληνικό τουρισμό είναι η – όσο το δυνατόν – μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη διαφοροποίησή του διεθνώς. Η εμπέδωση της ξεχωριστής του ταυτότητας και των στοιχείων εκείνων που την συνθέτουν. Με άλλα λόγια η συνείδηση και διατήρηση του αυθεντικού και γνήσιου ελληνικού χρώματος, της εμπειρίας που αποκομίζει ο επισκέπτης της χώρας μας. Και τι περισσότερο αυθεντικά ελληνικό και ξεχωριστό από την ελληνική πρωτογενή παραγωγή;» σημειώνει χαρακτηριστικά η αρμόδια υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυτός είναι και ο λόγος που το υπουργείο Τουρισμού στρατηγικά πλέον επενδύει στην σύνδεση του αγροδιατροφικού κλάδου και της ελληνικής παραγωγής με τον κλάδο της φιλοξενίας, όπως υπογραμμίζει η Σοφία Ζαχαράκη. Συγκεκριμένα, στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται οι μονάδες παραγωγής με το υπουργείο να ενθαρρύνει και να προωθεί συστηματικά την εξωστρέφειά τους: με τον νέο νόμο του υπουργείου Τουρισμού θεσπίστηκε για πρώτη φορά Ειδικό Σήμα Επισκέψιμης Μονάδας για τρεις νέες κατηγορίες παραγωγικών κλάδων. Έτσι, μετά τα Επισκέψιμα Οινοποιεία ακολουθούν Επισκέψιμα Ζυθοποιεία, Τυροκομεία και Ελαιοτριβεία, αναφέρει η υφυπουργός Τουρισμού.

Στο σημείο αυτό οι άμεσα εμπλεκόμενοι αυτής της προσπάθειας, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται από τη μια άκρη της Ελλάδας έως την άλλη, μόνον ως θετικό αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι περιοχές που δεν είναι στην πρώτη γραμμή της επισκεψιμότητας θα μπορέσουν να προσελκύσουν επισκέπτες, με όχημα τα ελληνικά προϊόντα.

Οι ελληνικές μπύρες είναι πρέσβειρες ποιότητας για την χώρα και τους τόπους παραγωγής τους 

Η μπύρα, τα τυριά και το λάδι μαζί με τα άλλα τρόφιμα και ποτά, αποτελούν σημαντικό μέρος της ζωής των τόπων, της αυθεντικότητας, της “αλήθειας” τους, σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδιοκτήτης – ιδρυτής της Ζυθοποιίας ΝΗΣΟΣ. Είναι πολιτισμός και ιστορία. Είναι οι άνθρωποι και οι καθημερινές δημιουργίες τους. Προσφέρουν απόλαυση, αναδεικνύονται σε τοπικά “σύμβολα” και έλκουν επισκέπτες, συμπληρώνει ο κ. Κουρής. Αναφερόμενος στην τουριστική εμπειρία, αυτή αποδυναμώνεται κάθε φορά που ο επισκέπτης καταναλώνει ένα μαζικό, υπερδιαθέσιμο, αδιάφορο, βιομηχανικό λάδι, τυρί ή μπύρα στη θέση κάποιων εξαιρετικών, ιδιαίτερων, τοπικών παραγωγών που κουβαλάνε την ψυχή του τόπου και των ανθρώπων του, τονίζει.
Εστιάζοντας στην πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού, ο κ. Κουρής σημειώνει ότι αυτή καλύπτει ένα σημαντικό κενό. «Επιτέλους, ενσωματώνει επίσημα στο ελληνικό τουριστικό προϊόν την ελληνική μπύρα, το τυρί και το λάδι αναγνωρίζοντας ότι οι χώροι παρασκευής τους αποτελούν πόλους έλξης επισκεπτών. Η μπύρα σήμερα είναι με σημαντική διαφορά το μεγαλύτερο σε κατανάλωση αλκοολούχο ποτό στην Ελλάδα, πολλαπλάσιο του κρασιού και των αποσταγμάτων τόσο σε όγκο όσο και σε αξία», τονίζει.
Οι ελληνικές μπύρες είναι πρέσβειρες ποιότητας για τη χώρα και τους τόπους παραγωγής τους και οι τουρίστες τις προτιμούν και έχουν μεγάλη επιθυμία να τις γνωρίσουν. Η ΝΗΣΟΣ, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στην Τήνο, και άλλα ζυθοποιεία σε όλη την Ελλάδα, δεχόμαστε χιλιάδες επισκέψεις κάθε καλοκαίρι. «Στην δική μας περίπτωση οι επισκέπτες της Τήνου ή και γειτονικών νησιών ανακαλύπτουν με ενθουσιασμό τις γεύσεις των διαφορετικών ζύθων μας, τις πολλές διεθνείς βραβεύσεις μας αλλά και τη σύντομη αλλά σημαντική για τον κλάδο, ιστορία μας», αναφέρει ο κ. Κουρής.
Σε ό,τι αφορά την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τήνο, ο κ. Κουρής σημειώνει ότι διεξάγονται προγραμματισμένες επισκέψεις με γευσιγνωσίες των διαφορετικών ζύθων που προσφέρονται κατευθείαν από τις δεξαμενές ή τα κελάρια της και πολλές φορές συνοδεία άλλων τοπικών προϊόντων. «Έχουμε επιλέξει να μην πουλάμε μπύρες στους επισκέπτες μας ώστε αυτοί να τις αγοράζουν από τα τοπικά τα καταστήματα. Με αυτόν και πολλούς άλλους τρόπους δημιουργούμε μία “αλυσίδα” αξίας που απλώνεται και ωφελεί όλο το νησί», υπογραμμίζει ο κ. Κουρής και συμπληρώνει ότι τo ζυθοποιείο λειτουργεί υπό το ανώτατο πρότυπο ασφάλειας FSSC 22000 και θα σπεύσει να υιοθετήσει και το σήμα του Επισκέψιμου Ζυθοποιείου.

Ο κύκλος της παραγωγής του τυριού σε επισκέψιμο τυροκομείο στα Γρεβενά 

«Και μόνο που θα έλθει μια οικογένεια από την Αθήνα στα Γρεβενά είναι πολύ σημαντικό για εμάς», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τυροκόμος Μιχάλης Σαφαρίκας, που διατηρεί στην περιοχή την ομώνυμη οικογειακή επιχείρηση. Μάλιστα συμπληρώνει ότι η φέτα είναι ένας άξιος “πρεσβευτής” του ελληνικού τουρισμού, αφού διαφημίζει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα θεωρεί ότι με τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα και τουρισμού, θα “πάρουν ζωή” και περιοχές που δεν είναι στην κορυφή των επιλογών των ξένων επισκεπτών και την ίδια στιγμή θα τονωθούν επιχειρήσεις που έχουν άμεση σύνδεση με τον πρωτογενή τομέα. Στα Γρεβενά σημειώνει, κάποτε υπήρχαν 30 τυροκομεία. Σήμερα λειτουργούν μόλις 4, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τοπική οικονομία.
Ο κ. Σαφαρίκας εξάλλου ελπίζει ότι με το Σήμα Επισκεψιμότητας θα καταστεί ευρύτερα γνωστή η επιχείρηση του και θα αποτελέσει πόλο έλξης για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον κύκλο παραγωγής του τυριού. Μέχρι σήμερα σχολεία είναι αυτά που έχουν επισκεφτεί τη συγκεκριμένη μονάδα στα Γρεβενά, ενώ έχει ενταχθεί και σε διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης και προβολής του γαστρονομικού τουρισμού.

Ελαιοτριβείο στην Κρήτη προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες 

Στην άλλη άκρη της Ελλάδας, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό Μελιδόνι του νομού Ρεθύμνης, το ελαιοτριβείο Παρασκάκη για 18 και πλέον χρόνια αποτελεί χώρο επισκέψιμο για τον επισκέπτη που θα θελήσει να μάθει τα μυστικά της ελιάς. Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες που έχουν επισκεφτεί το εν λόγω ελαιοτριβείο, τονίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Τζοάνα Παρασκάκη. «Μας έχουν ανακαλύψει από το Trip Advisor» αναφέρει μεταξύ άλλων και υπογραμμίζει το μεγάλο ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών να ανακαλύψουν αλλά και να ζήσουν εμπειρίες, σαν ντόπιοι κάτοικοι. Μάλιστα οι επισκέπτες δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τον κύκλο παραγωγής του λαδιού, καθώς από την παραγωγή μέχρι και την εξαγωγή του λαδιού από το ελαιοτριβείο γίνεται με τρόπο βιώσιμο χωρίς να επιβαρύνεται το περιβάλλον. Ακόμα και τα υπολείμματα του ελαιοτροβείου κομποστοποιούνται και ρίχνοται στα ελαιόδενδρα ως λίπασμα.

Ο γαστρονομικός τουρισμός αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά

«Κανείς δεν πάει στην Κοζάνη για να δει πως παράγεται ο κρόκος Κοζάνης, ωστόσο αυτό μπορεί να το κάνει αν βρεθεί στην περιοχή», σημειώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αλέξανδρος Μεγαπάνου, ιδρυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας www.gastronomytours.gr, στην οποία προβάλλονται επισκέψιμες επιχειρήσεις και παραγωγοί ελληνικών γαστρονομικών προϊόντων.
Ο κ.Μεγαπάνου εξηγεί ότι απέχει πολύ ώστε μια επιχείρηση, μια δραστηριότητα, να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών ξεπερνώντας σε φήμη ακόμα και τον ίδιο τον προορισμό. Δεν θα πάει στην Κρήτη ο Γάλλος επισκέπτης μόνο και μόνο για τα επισκέψιμα Οινοποϊία, ωστόσο θα έλθει στην Κρήτη και θα τα αναζητήσει, αν είναι στο πεδίο του ενδιαφέροντος του.
«Ο γαστρονομικός τουρισμός είναι μια εμπειρία που είναι σε σημαντική αύξηση. Αναπτύσσεται αργά αλλά σταθερά. Πλέον οι επισκέπτες ψάχνουν τους προορισμούς και δεν θέλουν να πάνε εκεί που πάει η μάζα των επισκεπτών», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μεγαπάνου.
Αναφορικά με τους επισκέπτες που δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για την αναζήτηση τέτοιων εμπειριών, οι Αμερικάνοι ξεχωρίζουν, ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί, οι Γάλλοι αλλά και οι Ιταλοί, σύμφωνα με τον κ. Μεγαπάνου.
Για τον κ. Μεγαπάνου καταλυτικός θα μπορούσε να γίνει ο ρόλος των Περιφερειών και των δήμων στο σκέλος της προβολής και προώθησης των περιοχών που φιλοξενούν τέτοιες επιχειρήσεις.

Σοφία Ζαχαράκη: 17 εκατ. Ευρώ θα διατεθούν για την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης του ειδικού δικτύου γαστρο-αγροτουρισμού

Στο σημείο αυτό η υφυπουργός Τουρισμού επισημαίνει πως ιδιαίτερο είναι το βάρος στην αξιοποίηση των κονδυλίων που θα λάβει η χώρα μας μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Περισσότερα από 17 εκατ. ευρώ θα διατεθούν για την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης του ειδικού δικτύου γαστρο-αγροτουρισμού που αναπτύσσει το υπουργείο και στο οποίο θα μπορούν να συμμετάσχουν μονάδες παραγωγής, οι οποίες φέρουν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας.
«Το έργο αυτό έρχεται να συμπληρώσει και να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο την αντίστοιχη πρωτοβουλία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μέσω της οποίας θα χρηματοδοτηθούν έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού υποδομών των ελληνικών παραγωγικών μονάδων. Αυτό επισφραγίζει και το πρόσφατο μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε με τα υπουργεία Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και τον ΟΦΥΠΕΚΑ για την προστασία και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών που παράγονται ή παρέχονται αντιστοίχως σε προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000», αναφέρει.

15 οινοποιεία απέκτησαν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας του υπουργείου Τουρισμού το 2021

Υπογραμμίζεται ότι ήδη την περασμένη χρονιά, και παρά τις ειδικές συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημία, 15 οινοποιεία απέκτησαν το Ειδικό Σήμα Επισκεψιμότητας του υπουργείου, με το εγχείρημα να αγκαλιάζεται θερμά από τα οινοποιεία της χώρας, σύμφωνα με την υφυπουργό Τουρισμού.
Στο μεταξύ, όπως τονίζει η κυρία Ζαχαράκη, ενεργοποιούνται όλα τα μέσα για την προβολή της ελληνικής κουζίνας και οίνου. Τόσο με την εκπόνηση των αναγκαίων μελετών για την αναβάθμιση του Ειδικού Σήματος Αγροτουρισμού και Επισκέψιμων Οινοποιείων με σκοπό την βελτιστοποίησή τους και την ουσιαστική τους θωράκιση, όσο και με περισσότερο στοχευμένες ενέργειες, όπως το Οδοιπορικό Οινοτουρισμού το οποίο διοργανώθηκε για πρώτη φορά σε Σαντορίνη και Δυτική Μακεδονία. Στις στοχευμένες ενέργειες εντάσσεται η δημιουργία ειδικού portal για την ανάδειξη Επισκέψιμων Οινοποιείων και η Συγκρότηση του πρώτου Εθνικού Συμβουλίου Οινοτουρισμού.

Κ.Χαλκιαδάκης

Δείτε Επίσης

H  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό εργαστήριο στη Ντόχα του Κατάρ

Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω»: Επιδότηση έως 50% για αλλαγή συσκευής

Συντάξεις: Από σήμερα το απόγευμα ξεκινούν οι πληρωμές για τον Ιούνιο

Φοροδιαφυγή: Με laptops και QR Code Scanners η ΑΑΔΕ στη μάχη για την πάταξή της

Ευλογιά των πιθήκων – Η ανακοίνωση της Επιτροπής: Μέτρα και οδηγίες για πολίτες – Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Η καθημερινή εφημερίδα της Κατερίνης και του Ν. Πιερίας στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες, καιρικές συνθήκες και Καθημερινή Ενημέρωση για Κατερίνη και Πιερία.
Ολύμπιο Βήμα, από το 1974 η καθημερινή ανεξάρτητη εφημερίδα της Πιερίας.
Καθημερινή ενημέρωση της Κατερίνης και του Νομού Πιερίας, με τοπικά νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ετικέτες: γαστρονομικός τουρισμόςΕλαιοτριβείαελληνικό τουρισμόΕπισκέψιμα ΖυθοποιείαΕπισκέψιμα ΟινοποιείαΤουριστικό προϊόνΤυροκομεία
ShareTweetSharePinShareSend

Newsletter - Ενημέρωση κάθε ημέρα στο email σας με νέα από το olympiobima.gr.
Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

  • Τα fake news είναι junk news και βλάπτουν την ενημέρωσή σου
Φαρμακεία Κατερίνης
ADVERTISEMENT

Hondos Center Katerini

  • Hondos Center Katerini

Σχάρα & Λεμόνι

  • Σχάρα & Λεμόνι

Kassapidis Exchange

  • Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Καραγιάννης Γ. Βασίλειος

  • Καραγιάννης Γ. Βασίλειος

ΙΚΤΕΟ Όλυμπος

  • ΙΚΤΕΟ ΟΛΥΜΠΟΣ

Τελευταία Νέα - Ειδήσεις

Κηδεία Βασίλειου Λιάπη (Συν/Χος Δασολόγος)

Κηδεία Βασίλειου Λιάπη (Συν/χος Δασολόγος)

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
15

Κηδεία Βασίλειου Λιάπη (Συν/χος Δασολόγος)

Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας Εφήβων Νεανίδωνq

Εθνική ομάδα κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων: Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιταλίας

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
1

Στις 24 Μαΐου 2022, για το Βαρέζε της Ιταλίας, αναχώρησε η Εθνική ομάδα κωπηλασίας Εφήβων-Νεανίδων για  να συμμετάσχει το σαββατοκύριακο...

Η Συνθεση Καλωσορίζει Την Κατερίνα Δαλαμήτρα Ευαγγέλου

Η ΣΥΝθεση καλωσορίζει την Κατερίνα Δαλαμήτρα-Ευαγγέλου

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
11

Η ΣΥΝθεση καλωσορίζει την Κατερίνα Δαλαμήτρα-Ευαγγέλου Καλωσορίζουμε στην ΣΥΝθεση την Κατερίνα Δαλαμήτρα-Ευαγγέλου. Η Κατερίνα συμπορεύεται από σήμερα μαζί μας στην...

H  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Στο Τουριστικό Εργαστήριο Στη Ντόχα Του Κατάρ

H  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο τουριστικό εργαστήριο στη Ντόχα του Κατάρ

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
1

Στο εργαστήριο (workshop) «Greek Luxury Tourism & Gastronomy workshop», στη Ντόχα του Κατάρ, συμμετείχε ως τιμώμενη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο workshop εντάσσεται στο...

Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικτύου Natura 2000

Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικτύου Natura 2000

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
1

Με επιτυχία γιορτάστηκε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικτύου Natura 2000 και τα τριάντα χρόνια από τη δημιουργία του δικτύου, από τον...

Δημοφιλή Άρθρα

Πέθανε Αναπάντεχα 18Χρονος Στην Κατερίνη

Κατερίνη: Πέθανε αναπάντεχα 18χρονος

Ολύμπιο Βήμα
12 Μαΐου 2022
8k

Ο 18χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία χθες και διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Τραγωδία στην Κατερίνη με...

Κατερίνη: Στο Νοσοκομείο Τέσσερα Άτομα Μετά Από Τροχαίο Ατύχημα

Κατερίνη: Στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα μετά από τροχαίο ατύχημα

Ολύμπιο Βήμα
21 Μαΐου 2022
6.7k

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 20/5/2022 στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, πριν από τη βόρεια είσοδο για...

Μια Ζωή Με Το Ψαλίδι Και Το Ξυράφι

Μια ζωή με το ψαλίδι και το ξυράφι

Ολύμπιο Βήμα
6 Μαΐου 2022
2k

    Υπηρετεί την κομμωτική τέχνη από το έτος 1959, όταν σε ηλικία δέκα έξι ετών ανοίγει το πρώτο του κουρείο στην...

Σεισμός Μεγέθους 3,2 Ρίχτερ Στην Κατερίνη

Σεισμός μεγέθους 3,2 ρίχτερ στην Κατερίνη

Ολύμπιο Βήμα
13 Μαΐου 2022
1.6k

Σεισμός ανησύχησε την Κατερίνη και γενικότερα την Πιερία που ταρακουνήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό...

Κατερίνη: Το Συναρπαστικό Ταξίδι Ξεκίνησε…..Προορισμοσ; Το 1Ο Φεστιβάλ Πάρκου

Κατερίνη: Το συναρπαστικό ταξίδι ξεκίνησε…..Προορισμός; Το 1ο Φεστιβάλ Πάρκου

Ολύμπιο Βήμα
29 Απριλίου 2022
1.5k

Το Δημοτικό μας πάρκο γίνεται το κέντρο της ίδιας της ζωής για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή και από...

Αγγελίες Πιερίας Κατερίνης

Ζητουνται: Συμμετοχοι – Συνεργατεσ

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
0

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Για να λειτουργήσουμε από κοινού την εστίαση στον Αϊ Γιάννη. Με σεβασμό στο περιβάλλον και στους...

Ζητειται: Άτομο Για Απασχόληση Από Εταιρεία Security

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: Άτομο για απασχόληση από εταιρεία security

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
0

ΖΗΤΕΙΤΑΙ: άτομο για απασχόληση από εταιρεία security  έως  55 ετών για δουλειά  γραφείου και  εξωτερικές εργασίες. Απαιτείται μηχανάκι ή αυτοκίνητο...

Η Εταιρία Αραβιδησ Αε Με Έδρα Την Κατερίνη, Αναζητά Τεχνικό Με Προϋπηρεσία Σε Επισκευή Μικρών Βενζινοκινητήρων

Η εταιρία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ με έδρα την Κατερίνη, αναζητά τεχνικό με προϋπηρεσία σε επισκευή μικρών βενζινοκινητήρων

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
0

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης η εταιρία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ με έδρα την Κατερίνη, αναζητά τεχνικό με προϋπηρεσία σε επισκευή μικρών...

Η Εταιρία Αραβιδησ Αε Με Έδρα Την Κατερίνη, Αναζητά Τεχνικό Με Προϋπηρεσία Σε Ηλεκτρολογικούς Πίνακες Και Αυτοματισμούς

Η εταιρία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ με έδρα την Κατερίνη, αναζητά τεχνικό με προϋπηρεσία σε ηλεκτρολογικούς πίνακες και αυτοματισμούς

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
0

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης η εταιρία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ με έδρα την Κατερίνη, αναζητά τεχνικό με προϋπηρεσία σε ηλεκτρολογικούς πίνακες...

Απο Βιοτεχνια Κατασκευής  Κουφωμάτων Ζητείται Βαφέας

ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ κατασκευής  κουφωμάτων ζητείται βαφέας

Ολύμπιο Βήμα
25 Μαΐου 2022
0

ΑΠΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ κατασκευής  κουφωμάτων   ζητείται βαφέας. Πληροφορίες τηλέφωνο 6942 594053.

Ολύμπιο Βήμα

Η Καθημερινή Ενημέρωση
για την Κατερίνη και την Πιερία

ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ - Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία

Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Τηλ. 2351046790
Fax: 23510 20672
E-mail: info@olympiobima.gr
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Πιερία
    • Κατερίνη
    • Δίον-Όλυμπος
    • Πύδνα-Κολινδρός
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • Περιβάλλον
  • Τουρισμός
  • Αθλητικά
  • Υγεία
  • Τρόπος Ζωής
  • Gov.gr
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Εργασία
    • Επιχειρήσεις
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Εικαστικά
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Σινεμά-Tv
    • Φιλοζωία
Ακολουθείστε μας...
Facebook Twitter Instagram Youtube Pinterest
  • Αρχική
  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης

© 2022 Ολύμπιο Βήμα - Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία.

No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
    • Δίον-Όλυμπος
    • Πύδνα-Κολινδρός
  • Ελλάδα
    • Μακεδονία
    • Gov.gr
    • Κοινωνία
    • Παιδεία
  • Κόσμος
    • Ευρώπη
    • Βαλκάνια
  • Οικονομία
    • Αγορά
    • Αγροτικά
    • Ενέργεια
    • Επιχειρήσεις
    • Εργασία
  • Υγεία
  • Περιβάλλον
  • Αθλητικά
  • Γεύσεις
  • Πολιτισμός
  • Αγγελίες
  • Καιρός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας

© 2022 Ολύμπιο Βήμα - Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Posting....