Παρασκευή 22 Ιαν 2021 17:38      

1.320 μόνιμοι και εποχικοί σε ΔΕΚΟ, Νοσοκομεία, Μουσεία

Μπαράζ προσλήψεων για μόνιμο και εποχικό προσωπικό αναμένεται το επόμενο διάστημα λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου και του καλοκαιριού. Στα γραφεία του ΑΣΕΠ φθάνουν συνεχώς νέα αιτήματα για προκηρύξεις από υπουργεία, δήμους και ΔΕΚΟ. Μέσα στον Απρίλιο ανοίγουν οι αιτήσεις για 3 νέους διαγωνισμούς μόνιμου προσωπικού σε όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης, στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ), στην ΕΥΔΑΠ και σε διάφορους φορείς.

Για τις 42 μόνιμες θέσεις στην ΑΕΠΠ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει στις 12 του μήνα. Πρόκειται για 19 θέσεις ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 3 ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, 3 ΤΕ Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, 6 ΤΕ Πληροφορικής, 9 ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων και 2 ΥΕ Επιμελητών.

Για 209 μόνιμες θέσεις στην ΕΥΔΑΠ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά στις 18 του μήνα. Οι 71 θέσεις είναι ΠΕ, οι 41 ΤΕ και οι 97 ΔΕ και αφορούν διάφορες ειδικότητες.

Για τους διάφορους φορείς η προκήρυξη απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση. Αυτή αφορά 103 θέσεις τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου ΥΕ στην ΕΥΔΑΠ (91 θέσεις), στο ΤΕΕ (2 θέσεις), στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – ΑΕΔΙΚ (4 θέσεις), στο Ελεγκτικό Συνέδριο (1 θέση), στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ (2 θέσεις), στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας (1 θέση) και στον Οίκο του Ναύτου (2 θέσεις).

Παράλληλα προσλήψεις 206 ειδικευμένων γιατρών πραγματοποιούν αυτή την περίοδο όλα τα μεγάλα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 27 του μήνα.

Εν τω μεταξύ με εποχικό προσωπικό ενισχύονται τα μουσεία και οι αρχαιολογική χώροι. Πρόκειται για 760 θέσεις για φύλαξη και βοηθητικό προσωπικό ΔΕ και ΥΕ, 1 θέση ΠΕ Αρχαιολόγων και 1 θέση ΤΕ Λογιστικού. Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει στις 12 Απριλίου

ΑΣΕΠ Προσλήψεις

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top