Η ομάδα χάντμπολ αγοριών του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης γράφει ιστορία στο φετινό Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Χάντμπολ Λυκείων, φτάνοντας στους 8 καλύτερους του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος με αλλεπάλληλες νίκες. Αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου, διεξάγεται ο αγώνας-κλειδί για την πρόκριση στην τετράδα της διοργάνωσης και το εισιτήριο για την Αθήνα.
Τρεις νίκες που οδήγησαν στους 8 του πρωταθλήματος
Το σχολικό χάντμπολ Κατερίνης έχει ζήσει έναν εξαιρετικό τελευταίο μήνα, με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ να καταγράφει τρεις διαδοχικές νίκες:
- 16/2/2026: 1ο ΓΕΛ Συκεών – 2ο ΓΕΛ Κατερίνης: 17–28
- 11/3/2026: 1ο ΓΕΛ Δράμας – 2ο ΓΕΛ Κατερίνης: 33–43
- 18/3/2026: 2ο ΓΕΛ Κατερίνης – 4ο ΓΕΛ Κοζάνης: 39–24
Αύριο ο μεγάλος αγώνας για την τετράδα
Αύριο, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026 στις 10:30, στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης, η ομάδα αντιμετωπίζει το 2ο ΓΕΛ Πυλαίας σε έναν αγώνα με τεράστια διακύβευση. Η νικήτρια κατακτά θέση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Χάντμπολ που θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 1 έως 3 Απριλίου 2026.
Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για το αγωνιστικό τους πνεύμα, αλλά και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μάγδα Χοτοκουρίδου και Βασίλειο Μέλλιο για την πολύτιμη συμβολή τους στις επιτυχίες της ομάδας, εκ μέρους της Διευθύντριας Ελένης Σαμαρά και ολόκληρης της σχολικής κοινότητας.



















































