Το περασμένο Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025 αποτέλεσε μια ημέρα βαθιάς συγκίνησης και χαράς για δύο οικογένειες στην Κατερίνη, καθώς ο Χρυσοβαλάντης Αθανασόπουλος και η Μαρία Μαγδαληνή Μακρίδη ένωσαν επίσημα τις ζωές τους.
Η ιερή τελετή του γάμου έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Προκοπίου, μια πανέμορφη εκκλησία που βρίσκεται στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα πρόσωπα του ζευγαριού.
Οι Οικογένειες του Ζευγαριού
Η νύφη, Μαρία Μαγδαληνή, είναι η κόρη του κυρίου Σάββα Μακρίδη, ο οποίος κατάγεται από την οικογένεια της επιχείρησης «Κοτόπουλα Λεωνίδας», και της κυρίας Γιάννας Μιχαηλίδου. Ο γαμπρός, Χρυσοβαλάντης, είναι ο υιός του κυρίου Ιωάννη Αθανασόπουλου και της κυρίας Μαρίας Βασιλακάκη.
Λαμπερή Δεξίωση
Μετά το πέρας της θρησκευτικής τελετής, οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους μεταφέρθηκαν στο κέντρο “Grande Sala”, όπου ακολούθησε μια λαμπερή δεξίωση. Εκεί, γιορτάστηκε με κέφι και χορό η αρχή της νέας κοινής ζωής του ζευγαριού.
Το ευτυχισμένο ζευγάρι ξεκινά πλέον το κοινό του ταξίδι. Οι καλύτερες ευχές για μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία και ευτυχία τους συνοδεύουν από την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς τους.






























