Η Πιερία ετοιμάζεται να “σερβίρει” τη δική της ξεχωριστή γευστική ταυτότητα μέσα από την εκδήλωση «Flavors of Olympus Riviera, the Burger Story», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025, από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ., στο Περίπτερο 15 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia” στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη γαστρονομική δράση που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.), με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και των γεύσεων της Πιερίας.
Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρίσκεται το burger, καθώς ο καταξιωμένος σεφ Ανδρέας Ασμανίδης από το εστιατόριο “The Meaters” στην Κατερίνη θα παρουσιάσει ευφάνταστες συνταγές που παντρεύουν την τοπική παραγωγή με τη σύγχρονη γαστρονομία, αναδεικνύοντας την Πιερία ως σημαντικό κομμάτι του γαστρονομικού χάρτη της χώρας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σάκης Παπαδόπουλος, ενώ η δράση εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια προβολής της Κεντρικής Μακεδονίας ως προορισμού που συνδυάζει φυσική ομορφιά, πολιτισμό και πλούσια γαστρονομική παράδοση.



























