Θετικό Φροντιστήριο
Εκπαιδευτήρια Πλάτων

Πώληση Ακινήτου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας

Πώληση Ακινήτου στη Λεπτοκαρυά Πιερίας

Στις 20-6-2024 και από ώρες; 10 πμ έως 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί στο κτίριο διοίκησης της Ιεράς Μητροπόλεως (Κιλκίς, οδός Μητροπόλεως 15, 2ος όροφος)  πλειοδοτικός διαγωνισμός για την πώληση παραθαλάσσιου οικοπέδου στο ΟΤ 139 στην Λεπτοκαρυά Πιερίας εμβαδού  3.540,92 τ.μ με τιμή εκκίνησης 2.100.000 ευρώ.

Η αναλυτική διακήρυξη των όρων του διαγωνισμού είναι αναρτημένη στον ιστότοπο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, στο πεδίο επίκαιρα-ανακοινώσεις/δελτία τύπου  https://www.impk.gr/category/anakoinoseis-deltia-typou/

Πληροφορίες: Νομικός σύμβουλος Μητρόπολης 6937453370, stamkantar@gmail.com

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα, Ειδήσεις και Απόψεις για την Κατερίνη και την Πιερία
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα. Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Σχετικά άρθρα

Από αριστερά: Δημήτρης Δελεβέγκος, Επιχειρηματικός Συντάκτης, Καθημερινή - Κωνσταντίνος Αλεξανδρίδης, CFO, ΔΕΗ- Γιώργος Μακρυπίδης, Partner, Advisory, Corporate Finance Leader, PwC Greece της PwC Ελλάδας

Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται σε διεθνή παίκτη στην πράσινη ενέργεια

Συνέδριο πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συμμετοχή κορυφαίων παραγόντων της επιχειρηματικής σκηνής, κυβερνητικών αξιωματούχων και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας.

ADVERTISEMENT

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Μαριάννα Τριανταφύλλου

Hondos Center

Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT
ΑΤΡΑΚΤΟΣ
Σταυραετοί