Δευτέρα 6 Απρ 2020 12:02      

Αναγνώρισε - Αναζήτησε - Συζήτησε | Ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου

«Απασχόληση – Επιχειρείν. Η ελπίδα ...αγνοείται;»

Ξεκινώντας με τα ενδιαφέροντα στοιχεία που παρέθεσε ο κ. Χατζηχριστοδούλου για τις επιχειρήσεις στον τόπο μας και την πραγματική οικονομία, ακολούθησε ο κ. Μπαραλιάκος με τις ευκαιρίες, τα διαθέσιμα μέσα, αλλά και πιθανά εμπόδια, για την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα σήμερα, ενώ ο κ. Νομικός, ως νέος επιχειρηματίας με τη δική του ξεχωριστή ιστορία μας «ξενάγησε» στο επιχειρηματικό του ταξίδι.

Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση είχαν την ευκαιρία να αναγνωρίσουν τα σημαντικά ζητήματα που περιπλέκουν το χώρο της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας στον τόπο μας, να αναζητήσουν τις αιτίες και τα αποτελέσματά της σημερινής κατάστασης, να συζητήσουν για τις ιδέες και τις προτάσεις τους με τους διακεκριμένους ομιλητές και άλλους συμμετέχοντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το διάλογο και τις τοποθετήσεις, διαπιστώθηκαν από συμμετέχοντες ευκαιρίες μεταξύ τους συνεργασίας, απαντήθηκαν σημαντικά ερωτήματα που δημιουργούσαν εμπόδια, τέθηκαν οι βάσεις για πιο πρακτικά βήματα των νέων προς την απασχόληση και το επιχειρείν με τη χειροπιαστή βοήθεια των ομιλητών μέσω «εργαλείων» και συμβουλών τους που ευχαρίστως έθεσαν στη διάθεσή μας.

Τέλος με ενθουσιασμό ανανεώθηκε η συνάντηση από όλους τους παρεβρισκόμενους για την επόμενη συζήτησή μας. Ως ΟΝΝΕΔ Πιερίας είμαστε ανοιχτοί στην ενεργή συμμετοχή σας ζητώντας αρχικά τις δικές σας προτάσεις για τη θεματολογία των εκδηλώσεων.

Οι εκδηλώσεις με τίτλο ««Αναγνώρισε - Αναζήτησε - Συζήτησε | ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου» αναμένεται να συνεχιστούν με νέα επίκαιρα θέματα. Κόντρα στο εχθρικό κλίμα απογοήτευσης και παραίτησης που ενισχύει η σημερινή κυβέρνηση, οι ανοιχτές συζητήσεις μας με το ιδιαίτερο ύφος τους, τις έγκυρες πληροφορίες, τις αξιόπιστες συμβουλές και απόψεις, τις πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες, σκοπεύουν να βάλουν ένα λιθαράκι στην ουσιαστική ενημέρωση των πολιτών, την ενεργοποίηση της ορθολογικής σκέψης και τη διατήρηση της ρεαλιστικής ελπίδας.

Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΟΝΝΕΔ Πιερίας Ανοιχτοί κύκλοι διαλόγου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top