Σύντομη ήταν η θητεία του Jomairo Kogeldans στον Πιερικό.
Ο 21χρονος ακραίος μέσος είχε αποκτηθεί από τους Κατερινιώτες στις 9 Σεπτεμβρίου, όμως αποτελεί παρελθόν.
Ο Kogeldans στο διάστημα που ανήκε στο δυναμικό του Πιερικού φόρεσε τη φανέλα της ομάδας στον αγώνα με τη Ζάκυνθο, αγωνιζόμενος για 15 λεπτά, ως αλλαγή.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Jοmairo Kogeldans και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στη συνέχεια της καριέρας του”.
Νέα αποχώρηση στον Πιερικό
Μετά τον Ολλανδό Τζομάϊρο Κόγκελντανς, ο Πιερικός ανακοίνωσε ακόμα μια αποχώρηση ποδοσφαιριστή.
Ο έμπειρος αμυντικός Στέφανος Κραγιόπουλος που προέρχεται απο τις ακαδημίες του Πιερικού αποτελεί παρελθόν.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Στέφανο Κραγιοπουλο, τον ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του στην ομάδα, και του εύχεται καλή επιτυχία και υγεία στη συνέχεια της καριέρας του”.