ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Για να με πείσουν

Του Κώστα Δαλακιουρίδη

Αφότου άνοιξα τα γκαβά μου και κατάλαβα ότι όλη αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό ήταν μια συνωμοσία για να μας έρθει μια άρχισα να το διασκεδάζω. Έβλεπα τα ανθρωπάκια να τρομοκρατούνται με το τίποτε και δόξαζα τον θεό που με έκανε έξυπνο.

  Ο παγκόσμιος καπιταλισμός έκανε φοβερές θυσίες ώστε να είναι αληθοφανής η όλη ιστορία. Δεν είναι εύκολη η καραντίνα για την οικονομία. Αλλά έπρεπε να με πείσουν.

 Μετά ανέβαλαν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπόθεση δισεκατομμυρίων χώρια το θέαμα που στερούμασταν. Καπάκι σ’ αυτό, κάνουν όλους τους αγώνες χωρίς θεατές. Μεγάλη θυσία αλλά έπρεπε να με πείσουν.

  Μετά έπρεπε να παρουσιάζουν νεκρούς σαν θύματα του ιού, άσχετα από τι πέθαναν. Εδώ χρειάζεται η συνεργασία με γιατρούς και κανείς τους δεν τόλμησε να πει την αλήθεια. Όσο για τα φέρετρα, σιγά τα έξοδα. Θα περίμενα πιο πολλά πράγματα για να πεισθώ.

  Τώρα θα μου πει κανείς, γιατί οι ηγέτες δεν ενημέρωσαν τον κόσμο. Και καλά οι δικτατορίσκοι. Βρήκαν θέση στη νέα τάξη πραγμάτων. Οι άλλοι, οι επαναστάτες τι ρόλο παίζουν; Μα θέλουν να διατηρήσουν την εξουσία. Και μη φανταστείτε ότι η παγκόσμια δικτατορία θα καταργήσει τα κράτη. Απλά οι ηγέτες τους θα παίρνουν γραμμή από επάνω και ήδη το κάνουν. Πώς δεν το βλέπουν τα ανθρωπάκια;

    Ποιος δεν θυμάται την ιστορία με τις μάσκες; Ξεκίνησαν να τη φορούν μόνο οι ασθενείς και την φορούν και τα νεογέννητα. Είναι επιταγή της νέας τάξης να μασκοφορεθεί η ανθρωπότητα, σαν μια επίδειξη δύναμης. ¨Όποιοι όπως εγώ διαβάζουν ανάμεσα στις γραμμές ξέρουμε την αλήθεια. Οι άλλοι είναι πρόβατα.

  Αυτή την εποχή καθώς βαδίζουμε προς τον χειμώνα πήραν εντολή για περισσότερα κρούσματα. Όλες οι κυβερνήσεις υπακούουν. Επιβάλουν μέτρα. Ποιός ελέγχει τα κρούσματα; Ποιος τους θανάτους; Όλα μια σκοτεινή συνωμοσία που μόνο η τυφλοί δεν βλέπουν. Κι εμένα που ξέρω την αλήθεια με αναγκάζουν να φοράω μάσκα και με πετούν έξω από το λεωφορείο. Έτσι θα με πείσουν;

  Να μην αναφέρω ότι δεν έχω συγγενείς ούτε φίλους σαν κρούσματα. Γιατί δεν φανερώνονται; Θα μπορούσαν να με πείσουν. Αλήθεια ποιος είμαι για να γίνονται όλα αυτά; [Ωχ άρχισαν οι παρακρούσεις]. Μήπως είμαι ο εκλεκτός της ιστορίας;

  Όλα τα έχω καλά οργανωμένα στο μυαλό μου. Μόνο που πριν από λίγες μέρες πήγα σε μια σύναξη (φυσικά χωρίς μάσκα) κι ανέβασα πυρετό και μετά είχα τα γνωστά συμπτώματα.

  Αμάν γιατρούλη μου σώσε με. Δεν με νοιάζει αν είναι ο ή η κατάρα της μούμιας. Μη μ’ αφήνεις αβοήθητο και δέχομαι ότι μου πεις. Μόνο μην διαδοθεί γιατί (αν γλιτώσω) θα με βλέπουν σαν λεπρό. Εξάλλου είναι προσωπικό δεδομένο. Έτσι δεν είναι γιατρούλη μου;

   Για την αντιγραφή

Κώστας Δαλακιουρίδης

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.