ΕΙΣ ΩΤΑ ΜΗ ΑΚΟΥΟΝΤΩΝ: Ρεβεγιόν για κορονοϊούς

Του Κώστα Δαλακιουρίδη

 Όπως φαίνεται ρεβεγιόν φέτος θα κάνουν οι κορονοϊοί. Γιατί η απόφαση βγήκε ειδικά γι’ αυτούς. Γιατί σου επιτρέπουν να πας σε φιλικό αλλά όχι να γυρίσεις. Γιατί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί απαγορεύεται η . Κι άντε πήγες για ρεβεγιόν  κι έχεις παιδιά μαζί σου. Κατά τις 12 αρχίζουν:

-Μπαμπά!

-Μπάμπακας. Τι θέλεις;

-Να κοιμηθώ!

-Κοιμήσου στον καναπέ.

– Καλέ τι να κάνει στον καναπέ το ; Τα ετοίμασα στρωματσάδα.

-Εγώ θέλω στο κρεβάτι μου.

-Αχ Ηρώδη που είσαι; Τι είπαμε σπίτι;

-Τότε θέλω πλέι στέισιον.

Αν το πρόβλεψες καλά, αλλιώτικα σε έφαγε ο μαύρος όφις, δηλαδή μαύρο ρεβεγιόν θα περάσεις. Το θέμα είναι ότι φάγατε ήπιατε, τα είπατε, ενώ οι κορονοϊοί  έκαναν υπερωρίες. Και πάει η ώρα 2 το πρωί. Έχετε φυλάξει σκοπιά γερμανικό νούμερο 2-4; Μάλλον σαδιστικό νούμερο έπρεπε να το λεν. Γιατί τέτοια ώρα είναι για βαθύ ύπνο.  Κι άντε λίγο ποτό, λίγοι ξηροί καρποί, πήγε 5 το πρωί και ξεκινάτε για το σπίτι. Και το εκατό την έχει στημένη για αλκοτέστ.

-Για φύσα!

-Μπορώ;

-Γιατί, τι όργια κάνατε;

-Τί όργια; Όλη νύκτα ψέλναμε «αλληλούια».

-Δεν σας φαίνεται! Αχά τι έχουμε; Μπερεκέτια για τον κ. Χαρδαλιά. 700 ευρώ πρόστιμο και σας παίρνω την άδεια οδήγησης.

-Και πώς θα πάω σπίτι;

– Οδηγεί η σου; Τυχερός είσαι· ο προηγούμενος ξύπνησε τον φίλο του να τον πάρει, αλλά ήταν κι εκείνος τύφλα οπότε  μετά χρειάζονταν δύο φίλους να τους πάρουν κι άλλη δουλειά δεν είχαμε…

  Γι’ αυτό όλη η υπόθεση είναι να σας βάλουν να το σκεφθείτε ή αν επιμένετε να σας βάλουν να μαλώσετε με τους φίλους σας ή το σόι σας. Οι μόνοι που θα βγουν κερδισμένοι από αυτά τα ρεβεγιόν είναι οι κορονοϊοί. Όλοι γι’ αυτούς δουλεύουν.

 

Κώστας Δαλακιουρίδης

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.