Κυβέρνηση kolotoumpas – Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας 
 

Ο χαρακτηρισμός «κωλοτούμπα» απέκτησε νέα διάσταση, ευρωπαϊκή. Επίτευγμα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που πέτυχε στα χρόνια διακυβέρνησης να εντάξει την ορολογία στην καθημερινή πολιτική ζωή του τόπου. 
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, , τον έκανε παγκοσμίως γνωστό και πλέον ο διεθνής Tύπος υιοθετεί τη νέα ορολογία και μιλά για «καταλανική» ή «βρετανική» kolotoumpa.
Και πώς φτάσαμε εδώ; Ουκ ολίγα τα παραδείγματα, ακόμη περισσότερες οι αναντιστοιχίες λόγων και έργων που καταγράφονται από τον Γενάρη του 2015 έως σήμερα. 
Από τις επικίνδυνες πολιτικές το καλοκαίρι του 2015, τις ανέξοδες υποσχέσεις για το σκίσιμο των μνημονίων, τη μείωση της φορολογίας, την αύξηση των μισθών, περάσαμε σε νέο μνημόνιο, σε νέα μέτρα 5,1 δις ευρώ για τους πολίτες. 
Από την πάταξη της διαπλοκής και του υποτιθέμενου κομματικού κράτους, περάσαμε σε ένα νέου τύπου πελατειακό κράτος με  κοµµατικό στρατό. 
Οι επενδύσεις δεν ήρθαν ποτέ. Το αντίθετο, «διώκονται». Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης έγινε κουρελόχαρτο.
Ο κ.Τσiπρας αφαιρεί διαρκώς από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, συνταξιούχους, αγρότες, ανέργους, παροχές που καθιστούν την καθημερινότητα σε διαρκή αγώνα επιβίωσης. 
Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις «ασφυκτιούν» και παλεύουν με τη γραφειοκρατία και την αδυναμία του κράτους να διευκολύνει την επιβίωσή τους.
Ο κόσμος βιώνει διαρκή διάψευση ελπίδων και προσδοκιών, είναι απογοητευμένος και εγκλωβισμένος σε υποχρεώσεις που αυξάνονται και που φθίνουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του θράσους και του κυνισμού δεν μπορεί να ελπίζει παρά μόνο στη φυγή.
Το κόστος των εκλογών  είναι πολύ μικρό μπροστά στην τεράστια ζηµιά, την οποία κάνει η παραµονή του κ. Τσίπρα στη διακυβέρνηση της χώρας.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!
 Αρκετά εξαπατήθηκε ο ελληνικός λαός.  Του αξίζει μια υπεύθυνη και σοβαρή , που θα διακρίνεται για τη συνέπεια λόγων και έργων, για την αποτελεσματικότητα και την εργατικότητά της. 
Η Ν.Δ. ξέρει, θέλει και μπορεί  να στηρίξει την ελληνική κοινωνία,  να στηρίξει τους πολίτες, να βάλει τη και πάλι στο προσκήνιο.

Γράφει ο Σπύρος Κουλκουδίνας 
Φαρμακοποιός ΜSc-Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ.

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.