Ουδέν Σχόλιον! – Γράφει ο Βασίλης Μόσχης

Ουδέν σχόλιον ! Γράφει ο

– Κοίτα να δεις τώρα που, ό,τι κυκλοφορεί τάχαμ δήθεν απανταχού του διαδικτύου, δεν είναι να το παίρνεις στα σοβαρά! Διότι κυκλοφορούν πολλοί αυτοβαπτιζόμενοι δημοσιογράφοι που μπορεί να γράφουν ό,τι θέλουν χωρίς να έχουν κάνει διασταύρωση στα γεγονότα παρόντα και μελλοντικά.

– Καλά ρε, πως γίνεται ένα γεγονός να είναι μελλοντικό; Αφού αναφέρεται στο μέλλον. Γεγονός είναι κάτι που έγινε, άρα πάμε κατά παρελθόν μεριά!

– Εκεί θέλω να καταλήξω! Πως μπορείς να γράφεις για κάτι που δεν ξέρεις; Κάνεις εικασίες, βάζεις τη γνώμη σου, εφαρμόζεις τα όνειρά σου, γυροφέρνεις τον εντυπωσιασμό και πάει λέγοντας!

– Κάπου το πας εσύ…

– Δεν το πάω, με πηγαίνει! Γράφει, ότι η συμφωνία Ελλάδας και Αιγύπτου για να έχει ισχύ πρέπει να επικυρωθεί από την Ελληνική . Εντάξει; Μέχρι εδώ όλα καλά, όλα άγια. Έλα μου τώρα που η Πυθία γράφει ότι η πιέζει την να εμποδίσει την επικύρωση, οπότε δεν θα έχει ισχύ, αλλιώς δεν έρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων οπότε καταλαβαίνετε τι εννοεί. Θα αλωνίζει με το έτσι θέλω και θα τους έχει όλους γραμμένους! Και πες μου τώρα; Στέκει; Δεν στέκει! Διότι τι κύρος θα έχει η πολιτική αρχή αν λέει και ξελέει. Θα μου πεις δεν είναι και η μοναδική φορά. Τέλος πάντων! Τόσα χρόνια ακούσαμε κι ακούσαμε! Ναι, αλλά τώρα μιλάμε για την συμφωνία μεταξύ ημών και της Αιγύπτου. Πιάσαμε διεθνή ύδατα! Δεν μπορεί να κάνουμε του κεφαλιού μας!

– Τς, τς, τς!

– Άσε που δήλωσε και ο Δένδιας ότι θα παραιτηθεί αν συμβεί κάτι τέτοιο, εγράφη!

– Όπα της! Και που τα είδες όλα αυτά;

– Να σου πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι την πηγή γιατί έχει πολύ καιρό που τα διάβασα.

– Και που τα θυμήθηκες τώρα;

– Επειδή αυτή την εβδομάδα θα γίνει η επικύρωση της συμφωνίας οπότε ο ή θα αρχίσει να χτυπιέται ή θα πάρει τηλέφωνο της Αγγέλας…

– Και θα του απαντήσει;

– Αν δεν του απαντήσει, θα τρέξει να ακουμπήσει στο ώμο της το κεφάλι του για να παρηγορηθεί το καημένο το !

– Έχω κάτι να σου πω!

– Όπα! Ξυπνήσαμε!

– Ξέρεις γιατί τα κάνει όλα αυτά; Για να αποπροσανατολίσει το λαό του από τα διάφορα εσωτερικά προβλήματα της χώρας του που τον κυνηγούν σαν εφιάλτης. Σου λέει άσε να ταράξω λίγο τα νερά της Μεσογείου για να ξεχαστούμε λίγο και να έχω την ησυχία μου!

– Μέχρι πότε όμως; Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά!

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.