Σεξουαλικός αποπροσανατολισμός

Όταν κάποτε θα τελειώσει το  και θα μπορούμε να ταξιδέψουμε πέρα από τον νομό μας, θέλω να πάω στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής και από εκεί να πάρω το καραβάκι που κάνει την γραφική κρουαζιέρα στις μονές του Αγίου Όρους (Δοχειαρίου, Ξενοφώντος, Παντελεήμονος, Ξηροποτάμου, Σίμωνος Πέτρα, Γρηγορίου Διονυσίου, Αγ. Παύλου κ.ά,). Το καραβάκι παραπλέει την χερσόνησο από απόσταση, ανοιχτά από τις μονές.

Για την ώρα, πάντως, άκουσα ότι κάποιοι ξένοι κάνουν μια παρόμοια κρουαζιέρα, σουλατσάροντας μέρα-νύχτα μια ανοιχτά από το μέχρι ανοιχτά της Αλλονήσου, της Μύρινας Λήμνου και της Σκύρου. Κι όχι με μικρό τουριστικό καραβάκι, αλλά με ένα μεγάλο ξένο πολεμικό πλοίο, το οποίο έχει σβηστό το ραντάρ του για να μην εντοπίζεται και κυκλοφορεί με κάποια παράνομη Navtex.

Κατά σύμπτωση, αυτούς τους ξένους περιμένουμε σε λίγες μέρες να τους φιλοξενήσουμε στην Αθήνα για να μας πουν ποια από τα νησιά μας θέλουν να μας πάρουν, ότι είναι έτοιμοι να μας βομβαρδίσουν εάν τολμήσουμε να ασκήσουμε το διεθνές δικαίωμα μας να επεκτείνουμε τα 6 μίλια στα 12, ότι στη μας κατοικούν Τούρκοι, ότι το μισό είναι δικό τους – Γαλάζια Πατρίδα όπως λένε – ότι η βόρεια είναι τουρκική κ.ά.

Την είδηση αυτή την μεταδίδουν καμιά φορά τα περισσότερα ελληνικά κανάλια τηλεόρασης πολύ σύντομα, ανάμεσα στις άλλες ειδήσεις, σαν να έχει δευτερεύουσα ή τριτεύουσα σημασία.

Επίσης σπάνια ακούμε πότε θα αρχίσουν οι κατασχέσεις και πλειστηριασμοί, πόσες χιλιάδες καταστήματα και επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ξενιτεύτηκαν λόγω κρίσης, πόσες χιλιάδες συσσίτια διανέμονται καθημερινά σε πεινασμένους φτωχούς συμπατριώτες μας, πόσοι λαθρομετανάστες βρίσκονται στη μας κ.ά.

Αντίθετα, από το πρωί μέχρι το βράδυ η πρώτη είδηση, με την οποία μας «βομβαρδίζουν» ώρες ολόκληρες (τα κανάλια, όχι οι Τούρκοι), είναι τι καταγγέλλουν μερικοί ότι έγινε πριν από 15-20 χρόνια σε κάποιο κρεβάτι, κακοποίηση, παρενόχληση και τέτοια.

 

Σχετικά Άρθρα

Next Post

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.