Δευτέρα 8 Μαρ 2021 2:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαγάνες | με την υπογραφή της Ελένης Σιδηροπούλου

Υλικά για 2 λαγάνες

  • 2 κούπες χλιαρό νερό
  • 1 κουταλιά μέλι (ή 1,5 κουταλιά ζάχαρη)
  • 2 κουταλιές ταχίνι
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 φακελάκι ξηρή μαγιά των 8 γραμμαρίων ή 20 γραμμάρια νωπή μαγιά
  • Περίπου 4,5 κούπες αλεύρι (2 κούπες σταρένιο ολικής άλεσης και το υπόλοιπο σκληρό ή έστω για όλες τις χρήσεις) Εάνν επιθυμείτε γίνεται και αλεύρι γ.ο.χ να είναι οι 4,5 κούπες.

 

Για το τέλειωμα:

Κατερίνη: Διά ζώσης εξυπηρέτηση με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό στο ΚΕΠ (Εθνικής Αντίστασης 51)

Ο Δήμος Κατερίνης ανακοινώνει ότι λόγω εμφάνισης κρούσματος Covid 19 σε εργαζόμενο, το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών Κ.Ε.Π. του Δήμου, Εθνικής Αντίστασης 51, θα λειτουργήσει από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 για την διά ζώσης εξυπηρέτηση με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού και οι εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις που δεν επιδέχονται αναβολή, αποκλειστικά και μόνο κατόπιν προ-συνεννόησης.

Εθελοντική αιμοδοσία της Εστίας Πιερίδων Μουσών την Πέμπτη 11/03

Δίνοντας λίγο αίμα, από το περίσσευμα της αγάπης μας και 10' από το χρόνο μας, είναι αρκετά για να σώσουμε 3 ζωές!

Η Εφορία Αιμοδοσίας της Εστίας Πιερίδων Μουσών, προβάλλοντας και τιμώντας την ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, την μεγαλύτερη επένδυση ζωής μιας και το αίμα δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κανένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα, σας καλεί την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 στο χώρο της Ε.Π.Μ, Ειρήνης 32 (πρώην κτήριο προσκόπων, δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο) από τις 9:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Δήμος Κατερίνης: Οι χώροι καταφυγής σε περίπτωση σεισμού

Πολιτική Προστασία Δήμου Κατερίνης: Οι χώροι καταφυγής σε περίπτωση σεισμού

Η συγκέντρωση των πολιτών σε ανοιχτούς χώρους αποτελεί βασική οδηγία στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κατερίνης σε περίπτωση σεισμού.

Επιστρεπτέα Προκαταβολή: Ενισχύσεις 7,3 δισ. ευρώ

«Τρέχουν» οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6, ενώ ανοικτή θα παραμείνει η πλατφόρμα έως τις 16 Μαρτίου 2021, για την αποδοχή των ποσών από όλους τους δικαιούχους που έως τώρα ανέρχονται σε 286.181. Μέσω αυτής της φάσης πρόκειται να διατεθούν 500 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος των ενισχύσεων από τους 6 κύκλους της Επιστρεπτέας Προκαταβολής να ανέρχεται στα 7,3 δισ. ευρώ.

Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα (09.00-15.00) στη Νότια Πύλη της Δ.Ε.Θ. (απέναντι από τη ΧΑΝΘ)

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των πολιτών, έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας.

Η Τοπική Διοίκηση Πιερίας - Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών στο πλευρό των σεισμόπληκτων N. Λαρίσης

Η Τ.Δ. Πιερίας / Διεθνής Ένωση Αστυνομικών εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τις καταστροφές που υπέστησαν τα χωριά του Νομού Λάρισας από τους πρόσφατους σεισμούς που έπληξαν την περιοχή. Εκφράζοντας αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στους πληγέντες και αντιλαμβανόμενοι τις σοβαρές και επιτακτικές ανάγκες τους προβήκαμε σήμερα στην παράδοση μεγάλης ποσότητας νερών, την οποία μας χορήγησε ευγενικά η εταιρεία εμφιαλωσης νερού ΔΙΟΣ, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς Ελασσόνας-Τυρνάβου από τους Κ.Σ. Κατερίνης & Αιγινίου

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αιγινίου, καλούν τα μέλη και τους φίλους του, να συνδράμουν στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας που θα παραδοθεί στους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας στις κοινότητες περιοχών Τυρνάβου και Ελασσόνας που επλήγησαν από τους ισχυρούς σεισμούς και παραμένουν σε πρόχειρα καλύμματα και σκηνές. 

Για το λόγο αυτό, καλούνται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των παρακάτω ειδών και τροφίμων πρώτης ανάγκης, που είναι απαραίτητα στις συνθήκες αυτές:

-Αντισηπτικά, μάσκες και γάντια

Επιμνημόσυνη δέηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας στη μνήμη των πεσόντων συναδέλφων τους την ώρα του καθήκοντος

Α' Ψυχοσάββατο το Σάββατο 6 Μαρτίου 2021. Ημέρα μνήμης, η οποία καθιερώθηκε με καταστατική διάταξη από την ΠΟΑΣΥ στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο το 1997.

Η Ένωση μας τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγίων Χριστοφόρου και Ευθυμίου αποδίδοντας φόρο τιμής στους εκλιπόντες συναδέλφους μας που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος μαχόμενοι για την προάσπιση της δημόσιας ασφάλειας.

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης σε τακτική συνεδρίαση δια τηλεδιάσκεψης στις 10-03-2021

Καλείσθε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, που θα γίνει με τηλεδιάσκεψη (ο τρόπος ψήφισης μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέσο προς τον Πρόεδρο, όπως e-mail, sms, κλήση ή βιντεοκλήση κ.α.), στις 10 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, σύμφωνα με τις διατάξεις της αριθμ. 429/12.3.2020 (ΦΕΚ 850 Β) ΚΥΑ, όπως τροποποιήθηκε με την αριθμ. ΔΙΔΑΔ/Φ.37Α.1/27/οικ.9413/2020 (ΦΕΚ 1704 Β) όμοια και την αριθμ. 163/29.5.2020εγκύκλιο του ΥΠΕΣ, και την αριθμ.

Σελίδες

Scroll to Top