Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ακρογιάλι» στον Μακρύγιαλο Πιερίας Νίκος Χαλκίδης, έλαβε την χρυσή διάκριση και πρώτη θέση ανάμεσα στους καλύτερους ΣΕΦ από όλη την Ευρώπη και παγκοσμίως, στον διαγωνισμό «greek taste beyond borders – tourism gastronomy event of the year 2024», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ballroom του POLITIA TENNIS CLUB, την Τρίτη 4 Ιουνίου στο ετήσιο summit «διαδραστική εκδήλωση & networking».
Ο Νικόλαος Χαλκίδης διατηρεί το εστιατόριό του στον Μακρύγιαλο Πιερίας και δημιουργεί υψηλή γαστρονομία με εξειδίκευση στα θαλασσινά. Ο βραβευμένος chef με το “Χρυσό Μετάλλιο Αξίας” Gold Medal of Honor που έλαβε και το 2023 του παγκόσμιου οργανισμού Greek Taste Beyond Borders, καθιστά το εστιατόριο του, πόλο έλξης για το ελληνικό και ξένο κοινό, φίλων της αυθεντικής θαλασσινής κουζίνας.
Ο Κώστας Γκιμπριξής και η Εύα Καραγεωργίου δίνουν πολλά συγχαρητήρια στον αγαπημένο τους φίλο Νίκο Χαλκίδη και του εύχονται, πάντα μόνο επιτυχίες στον ίδιο και στην ομάδα του που συνδυάζοντας υψηλής ποιότητας ελληνική κουζίνα με σύγχρονες πινελιές κατάκτησε για ακόμα μια φορά παγκοσμίως χρυσή διάκριση.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε τέτοιους ιδιοκτήτες, ΣΕΦ μα πάνω από όλα ανθρώπους που προάγουν την ελληνική κουζίνα και τον τόπο τους όπως τον Μακρύγιαλο και την Πιερία παγκοσμίως τονίζουν οι καλοί του φίλοι Κώστας και Εύα.