Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ενημερώνει τους πολίτες για προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης που θα πραγματοποιήσει ο ΔΕΔΔΗΕ την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου. Η διακοπή θα επηρεάσει αγροτικές παροχές στη Βροντού και τον Άγιο Σπυρίδωνα, πλησίον του κλειστού γυμναστηρίου, κατά το χρονικό διάστημα από τις 08:00 έως τις 12:00 το μεσημέρι για λόγους συντήρησης του δικτύου.
Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε Βροντού και Άγιο Σπυρίδωνα
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης για την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026, η οποία θα επηρεάσει αγροτικές περιοχές. Σύμφωνα με τις οδηγίες που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, η παροχή ρεύματος θα διακοπεί προσωρινά για την εκτέλεση εργασιών στο δίκτυο, επηρεάζοντας συγκεκριμένα σημεία της ευρύτερης περιοχής κατά τις πρωινές ώρες.
Λεπτομέρειες για τη διακοπή ρεύματος
Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026, με τη διακοπή να εστιάζει στη δημοτική κοινότητα Βροντούς. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα θα εντοπιστεί σε αγροτικές παροχές που βρίσκονται νοτιοανατολικά της δημοτικής κοινότητας Αγίου Σπυρίδωνα, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο. Η διάρκεια της διακοπής έχει οριστεί από τις 08:00 έως τις 12:00.




























