Τρίτη 24 Νοε 2020 11:34      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου η εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Βροντούς (video)

Tην Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Βροντούς.

Καλούνται όσοι είναι σε θέση να δώσουν αίμα, να προσφέρουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να σώσουν μια ζωή.

To "Πειρατολόγιο" παρουσιάζει το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου (video)

Το "Πειρατολόγιο" αναζητεί θησαυρούς που αξίζει να επισκεφθείτε και τους παρουσιάζει μέσα από μια σειρά μίνι ντοκιμαντέρ.

Βρείτε το "Πειρατολόγιο" στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcE1oVuqOoglPa1oN7TeM8g/ 

και στο Instagram: @piratologio

 

 

Video & photos: Προστασία ακτών Πλαταμώνα: Ξεκίνησε σήμερα ένα πολυπόθητο έργο "πνοής"

Ξεκίνησε σήμερα το έργο αντιμετώπισης διάβρωσης των ακτών του Πλαταμώνα, η σύμβαση του οποίου υπεγράφη τον περασμένο Απρίλιο από τον Δήμαρχο Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου με την ανάδοχο εταιρεία SICAP ΑΤΕ.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 3.526.000€ και έπειτα από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία η εταιρεία SICAP ΑΤΕ ανέλαβε την κατασκευή του, με ποσό σύμβασης 2.466.095,95 €.

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Τηρούμε τα μέτρα, μένουμε ασφαλείς.

Οι συνήθειες της καθημερινότητα μας τις επόμενες 3 εβδομάδες αλλάζουν, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά την πανδημία της νόσου Covid-19. Είναι ώρα προσωπικής και συλλογικής ευθύνης.

Καλούμε τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας να τηρούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτείας.

Από το Σάββατο 7/11 στις 6:00 το πρωί είναι σε ισχύ οριζόντια αναστολή δραστηριοτήτων σε όλη την Ελλάδα. Η κυκλοφορία επιτρέπεται μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

Για αναλυτικές οδηγίες και βεβαιώσεις κυκλοφορίας επισκεφτείτε το http://forma.gov.gr.

Tο μήνυμα του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιου για την 28η Οκτωβρίου 1940

Ογδόντα χρόνια από το ηρωικό «ΟΧΙ» του 1940, καλούμαστε φέτος να τιμήσουμε τους ήρωες που υπερασπίστηκαν την πατρίδα και έπεσαν πολεμώντας το ναζισμό, αναγνωρίζοντας παράλληλα τους ήρωες του σήμερα∙ τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις από την υγειονομική κρίση.

Νέες προγραμματισμένες βολές στο Πεδίο Βολής Λιτοχώρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 24ης ΤΘ Ταξιαρχίας, μεταξύ 21 και 24 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 8πμ έως 8μμ. πραγματοποιούνται στο πεδίο βολής αρμάτων Λιτοχώρου βολές αρμάτων, ΕΕ/Π και εκρήξεις.

Ως επικίνδυνες χαρακτηρίζονται οι περιοχές Ι.Μ. Αγίου Διονυσίου - Γκαλντριμός Ρέμα - Μάνα Ρέμα - Ύψωμα Μπαλτακούκι - Ύψωμα Αλατάρια - Αράπης Ρέμα - Ύψωμα Κανάλι τις οποίες καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν να προσεγγίσουν.

Χωρίς προσκεκλημένους η ορκωμοσία των οπλιτών της Ε' ΕΣΣΟ (2020) στο Στρατόπεδο Μπαλανίκα Λιτοχώρου

Ανακοίνωση της Στρατιωτικής Υπηρεσίας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι την 25 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ και την 26 Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 10:30 π.μ θα πραγματοποιηθούν στο Στρατόπεδο «ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ» στο Λιτόχωρο, οι τελετές ορκωμοσίας των οπλιτών θητείας της 2020 Ε΄ ΕΣΣΟ.

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία από τη μετάδοση της νόσου COVID-19 και προκειμένου να μειωθεί η διασπορά της νόσου οι τελετές ορκωμοσίας θα πραγματοποιηθούν χωρίς προσκεκλημένους.

Αναβάλλεται η συμμετοχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου στην Εθελοντική Δράση «Καθαρίζουμε την Ευρώπη – Let’s clean up Europe»

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και η Επιτροπή Διαχείρισης Ανακύκλωσης ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη συμμετοχή του Δήμου μας στην Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Δράσης Καθαρισμού "Καθαρίζουμε την Ευρώπη - Let's clean up Europe", που θα πραγματοποιούνταν στις 19 Σεπτεμβρίου, λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της πανδημίας Covid-19, που έχουν επιβληθεί σε όλο τον Νομό Πιερίας.

Η δράση θα επανασχεδιαστεί μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δήμος Δίου-Ολύμπου
Αντιδημαρχία Καθαριότητας
Επιτροπή Διαχείρισης Ανακύκλωσης

Σελίδες

Scroll to Top